Ještě jednou upozorňuji na Upozornění na předchozí straně. Zdali má někdo zájem, může se ještě přihlásit.
Prozatímní hráči: naga, len, škorp a aurelius.
PS. Pokud se již nikdo nepřihlásí, tak je možné že se bude hrát po dvojicích. Hra odstartuje ke konci prázdnin.
Upravil/a Lord Rade dne 20.08.2013 21:56
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
NOVINKA: Do seznamu hráčů byl připsán skorpioncz a aurelius a jejich životopisy!
Také jsem ke každé postavě přiřadil štítek se statusem : DOSUD ŽIJE, OSUD NEZNÁMÝ, NEBO MRTEV a příčinu smrti.
ZDE: http://skyrim.4fa...ad_id=3552
EDIT: Přidán životopis LordeSe
Upravil/a Lord Rade dne 21.08.2013 22:12
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Což takhle začít zítra?
Mám ale bohužel špatnou zprávu pro nagu, jelikož je leneren opět neaktivní... jednou mi napíše že chce hrát a pak se tu od té doby neukáže-
Takže ho upozorňuju naposledy, nechám hrát prvně jinou skupinu a jestli se do školního roku neukáže, tak ho ze hry vymažu.
LordeS: To jsem rád, ale nevím kam tě mám zařadit.. jestli k Škorpionovi a k Aureliovi, nebo k nagovi a lenovi, který se zas někam ztratil... :/
ještě jednou naga: Můžu ve hře udělat nějaký razantní změny a pak můžeš začít pokračovat bez těch dvou. Přiřadil bych k tobě LordeSe a nebo někoho kdo by ještě hrát chtěl. Tedy v případě, že by se len neozval...
Takže to vidím tak: LordeS ze začátku bude hrát sám a pak ho přiřadím k jedné z těch dvou skupin..
Naga: Tak okey... stejně to poslední dění bylo docela nezážívný (teda pro mě, protože předtím to bylo daleko akčnější.) Nebudu ti to prozrazovat, ale opět se začnou dít věci
LordeS: Takže nejspíš budeš hrát s nagou.
Skorpion a Aurelius: budou druhá dvojice a začínají zítra.
Ok souhlas:-) . Od 6.9. - 15.9. jsem na dovolený mimo ČR. Tvrdili, že na hotelu bude wifi, ale nemohu to zaručit :-/
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Na hlavní stranu CTŽ přidán příběh skupiny Aurelia a Škorpiona. Také jsem provedl menší změny a připsal ke skupinám jejich aktivitu, nebo neaktivitu. (příspěvek č. 3) A hrajícím hráčům jsem přidal inventáře, které ještě doladím. (příspěvek č. 4.) Upozornění: Dle uvedených statistik se již nehraje. Důležité je pouze povolání, vybavení a taktika!
Ahoj, jsem zpět z dovolené, takže stačí napsat a můžem hrát :-)
Est Sularus Oth Mithas
Stejně jsme to nijak moc nevyužívali (aspoň co pamatuju). A taky mi to tak vyhovuje. Já dělat dračák, na čísla bych se mohl... víte co. Nechtělo by se mi to pročítat. Prostě bych byl vypravěč a co bych řekl, by platilo, a schluss
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.