Co se týče filmů, tak já bych se nejraději podíval na nějaký z doby 18-19 století, ale moc jich není, zejména těch kvalitnějších. Kdyby někdo nějakej takovej, jakýkoli žánr, tak si rád přečtu návrhy.
Mike napsal:
Hm, myslím, že ten film má něco do sebe, protože říkám, dívat se bez předsudků, není to propaganda Apple... aniv nejmenším...
Tady ale nejde o nějaké předsudky, ale o téma.
Když někoho třeba nebaví sci - fi, tak se na něj nedívá.
Diego napsal:
Co se týče filmů, tak já bych se nejraději podíval na nějaký z doby 18-19 století, ale moc jich není, zejména těch kvalitnějších. Kdyby někdo nějakej takovej, jakýkoli žánr, tak si rád přečtu návrhy.
To bude tím, že v tý době byla kinematografie v plenkách.... (pochopitelně vtipkuju, vím jak jsi to myslel...)
Upravil/a Ligos dne 08.03.2014 20:09
Dohrála jsem The Walking Dead.... všem doporučuju, má to jedenáct hodin a to jsem prohrabávala všechno možný a mluvila s každým při každé příležitosti a je to hell of a game
Kdyby někoho zajmaly moje staty... pokud jste nehráli a plánujete hrát tak neklikat, je to plný spoilerů
A cena za nejnejnejoblíbenější postavu jde....... Omidovi! Lucky bastard, ale Clementine předběhl jen o jeden vtip o bystě (Na spoiler-kartě první obrázek (myslím tím ten horní) úplně vpravo )
Upravil/a Mopidu dne 08.03.2014 20:43
Tak koncert mám za sebou. Van Canto opět luxusní sotva slyším sotva mluvím zítra nahodím fotky a dokonce i video z Fear of the dark teď mě čeká několika hodinové čekání na vlak....
Pojďte někdo na chat, ať neusnu
Upravil/a LordeS dne 09.03.2014 01:38
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.