Naga jde v sobotu do opery na Čajkovského a ja jdu v sobotu na metalovej koncert Van Canto. Tak to budeme mít podobné zážitky
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lord Rade napsal:
Neboj. Já jakožto strážce zákona jsem ho na chatu již zastřelil a pro jistotu odpálil dynamitem. (Sice jsem při tý příležitosti nejdřív zastřelil Aureliuse a Scorpiona, ale ti nikomu scházet nebudou.)
EldeR napsal:
Kua kde na ty hry berete všichni peníze ..... já sem pracující, ale tohle si nemůžu dovolit.....
Pracuju(roznos letáků teď už 4* týdně a v létě, na podzim a na jaře taky stojím u rodiných kšeftů a zaskakuju za kádesa), bydlím u rodičů, syslím na horší časy a na steam sales...
EldeR napsal:
Kua kde na ty hry berete všichni peníze ..... já sem pracující, ale tohle si nemůžu dovolit.....
Hraju s mou kapelkou no... vydělávat nějakou tu kačku koníčkem, to je pro mě ta nejlepší cesta .. né že by to byly nějaký sumy, ale na to moje utrácení mi to stačí, já jsem totiž hodně spořivý člověk
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak jsem zrovna dokoukala Pacific Rim a pokud máte rádi filmy u kterých nemusíte myslet a jen říkat "Dej mu! Dej mu!" Jako já, tak tenhle film je epic Pokud hledáte nějaký intelektuálně uspokojujcí film tak toto bude nenávidět ale jop, mám ráda přeefektovaný příšery a velký roboty (jakože čím větší, tím lepší a tihle byli kurňa obrovští ), takže podle mě to bylo super
Mopidu napsal:
Tak jsem zrovna dokoukala Pacific Rim a pokud máte rádi filmy u kterých nemusíte myslet a jen říkat "Dej mu! Dej mu!" Jako já, tak tenhle film je epic Pokud hledáte nějaký intelektuálně uspokojujcí film tak toto bude nenávidět ale jop, mám ráda přeefektovaný příšery a velký roboty (jakože čím větší, tím lepší a tihle byli kurňa obrovští ), takže podle mě to bylo super
To by se ti mohl líbit i tenhle film: http://www.csfd.c...tevni-lod/
Je to skvělej film, spousta akce a výbuchů a mimozemšťani ve svých velkých lodích (ale je tam cítit až moc velkej patriotismus, amíci no).
Upravil/a Diego dne 07.03.2014 19:15
Mopidu napsal:
Mrknu na to, výbuchy a akce zní dobře
Jo mrkni........ a ten epickej konec ..... no prostě scénárista má jasno, který národ je nejlepší, nejůžasnější a vždycky všechny zachrání Ale ten film sem viděl a v podstatě nic proto němu nemám.
Jinak pokud máte rádi "extrapartiotismus", mariňáky a spoustu střílení tak se koukněte na "Hvězdnou pěchotu"..... Ale koukat a moc nepřemýšlet, abyste si nezkazili dojem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.