Tasemnice napsal:
BW: To je náhodička, taky jsem zrovna dneska měla bižuli
EldeR: Naopak, kdybys je pálil lupou, tak nebezpečí tolik nehrozí Jde o to, že klíště přitom obvykle praskne a člověku pak trošku z něj skončí v oku. A pokud mělo to klíště mikroskopické kamarády, je z toho malér.
Kromě toho je to od tebe ošklivý a měl bys zabíjet klíšťata humánním způsobem- dát jim anestézii pomocí rajského plynu a pak jim opatrně injikovat smrtící látku
No v tomhle případě budu děkovat za svoje narušené oční pozadí a z toho plynoucí nutnost nosit brýle
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Len: Samozřejmě si 2000 kč schováš a potom něco málo přihodíš a koupíš si třeba nové kolo
Upravil/a METTALIC dne 30.11.2013 13:11
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já mám dárky víceméně nakoupeny, ještě možná přikoupím pár knížek (pro bráchu uvažuju nad Opráski ). A teď dávám peníze stranou na Island. Budeme cestovat z kempu do kempu, tak aspoň ubytování snad nevyjde moc draho.
Právě se nám se Škorpem podařil megabadass obrázek z Trine toto jsem já na levitujcí kostce http://cloud-4.st...F8DD5BA4F/ Škorp nesouhlasí že je to kostka, ale že je to šutr, tak si vyberte
Upravil/a Mopidu dne 30.11.2013 16:49
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Klasická 9tka. Na zombíky bohatě stačí ale příště chci taky vyzkoušet něco krapet ostřejšího
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.