No takže zatím jakej mám pocit ze zaklínajdy:
1) soundtrack je celkem pěknej
2) Geralt je baaaaaadass
3) combat systém mě štve, páč nemůžu rubat do dvou chlápků najednou
4) k čemu mi je ta pauzovací blbost na změnů fight módů když mi stejně nejde rubat do dvou chlápků najednou?
Tak, zatím to bude všechno, případné připomínky ještě dodám
Hele, jsem tu na černo, takže tohle bude za dnešek asi jedinej post Holt som zapomněl úkol z matiky... (no, "zapomněl". Ono když se člověk rozhoduje mezi svým über cool Shepardem a pitomým úkolem z matiky tak je to jednoduchá volba )
Mopi: Není skupinovej mód na víc chlápků najednou, náhodou? Ale nejsem si jistej, jedničku som dlouho nehrál, ale vím že ve dvojce to jde když si člověk koupí perk
Jinak, mě nezabiješ pokud se naučíš těm sex scénám vyhíbat a nebudeš chodit za dryádou (ta je nahá.. hmm. asi je to ode mě zlomyslný, ale
Takhle podle mě vypadal Len když ji viděl poprvý Sry Lene
A jinak ty sex scény ani nejsou sexy scény, to máš jenom v pozadí pořád tu samou cenzuravnou animačku a pak máš karty (který jsou u amíckých a takových verzích cenzurovaný, ale my slovani je máme bez cenzury ) a jsou docela pěkně nakreslený a navíc si myslím že je povinný je vidět a uložit si je na disk a počítat si podle wikišky skóre a...
Ok, zapomenu na svoje 13 až 14tý léta, z toho už som vyrost ...Trošku...
Upravil/a BadWolf dne 27.11.2013 16:58
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já jsem to poprvý hrál tak malej že moje reakce ještě byla dětská: "Hele, ona je nahá. By se měla oblíct."
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Info: Mluvil jsem se Sa včera, říkal mi, že co se té náhodné reklamy týče, tak by se již neměla vyskytovat. Dále co nevidět vyjde poměrně velká novinka na webu, a také se omlouvá za výpadky může za to poskytovatel, tj. hosting.
Jo a: tuto zprávu jsem napsal na své nové Apple klávesnici.
Dneska se nás ve škole ptali, co je na tomhle obrázku špatně. Celá posluchárna prohlásila, že klíšťata mají mít 8 nožiček, ne 6. Jenom já řekla, že klíšťata nemají dalekohledy (počítat nožičky mě vůbec nenapadlo). Prý byly správně ty nožičky. No ale kdybyste potkali na louce klíště s dalekohledem, napadlo by vás počítat mu nožičky, jestli náhodou není divný?
Každopádně mě teď přes zimu baví klíšťata. Jsou fakt super Zvlášť ty s pilníkama.
Upravil/a Tasemnice dne 27.11.2013 21:45
Schválně by mne zajímalo, kolik lidí, zde na fóru registrovaných, je vůbec aktivních tady se pořád opakují stejná jména
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Schválně by mne zajímalo, kolik lidí, zde na fóru registrovaných, je vůbec aktivních tady se pořád opakují stejná jména
Obzvlášť tady v nekonečný ...
Tasemnice napsal:
...
Dneska se nás ve škole ptali, co je na tomhle obrázku špatně. Celá posluchárna prohlásila, že klíšťata mají mít 8 nožiček, ne 6. Jenom já řekla, že klíšťata nemají dalekohledy (počítat nožičky mě vůbec nenapadlo). Prý byly správně ty nožičky. No ale kdybyste potkali na louce klíště s dalekohledem, napadlo by vás počítat mu nožičky, jestli náhodou není divný?
Každopádně mě teď přes zimu baví klíšťata. Jsou fakt super Zvlášť ty s pilníkama.
Co je špatně ???? Kašli na klíšťata, já nikdy neviděl slunce s lékárnou a rukama, a když pominu, že děti nemaj xichty, tak určitě nepoužily opalovací krém s dost silným UV faktorem, takže jim hrozí rakovina kůže, což je asi závažnější problém, jak to, jestli má klíště dalekohled, pilník, nebo 8 nohou. Počet nohou je v konečném důsledku stejně nepodstatný, protože po setkání se mnou nemají klíšťata většinou nohy žádný, neboť jim je upálím
Upravil/a EldeR dne 28.11.2013 12:01
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Co je špatně ???? Kašli na klíšťata, já nikdy neviděl slunce s lékárnou a rukama, a když pominu, že děti nemaj xichty, tak určitě nepoužily opalovací krém s dost silným UV faktorem, takže jim hrozí rakovina kůže, což je asi závažnější problém, jak to, jestli má klíště dalekohled, pilník, nebo 8 nohou. Počet nohou je v konečném důsledku stejně nepodstatný, protože po setkání se mnou nemají klíšťata většinou nohy žádný, neboť jim je upálím
A díval ses na to slunce pořádně a dostatečně dlouho? Třeba by se po pár minutách zírání do slunce nechráněným zrakem něco takovýho objevilo...
BadWolf napsal:
Já jsem to poprvý hrál tak malej že moje reakce ještě byla dětská: "Hele, ona je nahá. By se měla oblíct."
O tomhle dost pochybuji řekl bych, že sis spíš říkal "Hele, ona je oblečená. Měla by se svlíct."
sounds like BW
Vím, že to zní neuvěřitelně, až absurdně Ale já se stal úchylákem až potom co som sa dostal na S4F
Ľudia potrebujem pomoc a radu... na Steame mám kúpenú hru Skyrim EN verziu....keby si teraz kúpim datadisky tak dám za ne 27 € dokopy.... ale Legendary edition je za cenu 13,59 €.... čo robiť??? fungovalo by mi to v pohode??? a nedá sa mi tá hra EN verzia dáko predať? díky za názory
Legendary by měla fungovat. Ale jestli ta En verze po odstranění z knihovny bude fungovat znovu na jiném Steam účtu s tvym klíčem, to nevím. Určitě koukni na Steam podporu.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Legendary by měla fungovat. Ale jestli ta En verze po odstranění z knihovny bude fungovat znovu na jiném Steam účtu s tvym klíčem, to nevím. Určitě koukni na Steam podporu.
ona je hlavne DVD verzia, takže si to asi zajtra vyskúšam tak, že vytvorím nový účet a skúsim ju nainštalovať...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.