Leneren napsal:
Každopádně poradí mi někdo s těma kanadama?
Není nad klasickou koženou obuv... ale nevím, jestli dělali i dětský velikosti
Ad brokolice: Netuším, proč já byl nařknutý ze sprosté mluvy, když tady dvě stránky řešíte takovouhle prasečinu...(nebo dokonce květák)
Mimochodem vesmír se rozpíná právě díky metanu, vyprodukovaným prdy býložravců a vegetariánů po brokolici a podobných svinstvech. Jinak z fyzikálního hlediska je nejspolehlivější konstantou lidská blbost, protože ta je věčná a nekonečná
@Ligos: fuj už mě z toho bolej oči, jak na to čumím
Upravil/a EldeR dne 26.11.2013 09:42
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Len: já mám na soft český dvoulitry a jsem spokojen. Sice jsou zimní ale maj šněrovačku až nahoru. do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty !!
Brokolice je hnus všech hnusů. Tu určitě vymyslel Aštar Šeran ,aby potrestal nás nevěřící.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Len: já mám na soft český dvoulitry a jsem spokojen. Sice jsou zimní ale maj šněrovačku až nahoru. do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty !!
Brokolice je hnus všech hnusů. Tu určitě vymyslel Aštar Šeran ,aby potrestal nás nevěřící.
Aštar roznáší jen radost, spásu a lásku.
Ale brokolice je po určité úpravě dobrá, takže možná i ji
Pochybuji, že přetížení spíš koukám, že už jsou ta podivná slůvka v pořádku.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak si instaluju Witchera (ano, už se opravdu nudím ) a nějak podezdřele dlouho mi to stahovalo soubory s názvama jako _sex_hooker1, _sex_driada1..... kuja, jestli budu mít pak průser páč máme kompa v ložnici rodičů....tak všechny kdo mi říkali abych si to zahrála zabiju
Upravil/a Mopidu dne 27.11.2013 14:51
Leneren napsal:
@Elder: Neštvi a díky za dobrou zprávu, teď už jen jaké a kde
ideálně v nějakým "Armáči"... u vietnamců asi neseženeš
To mi došlo
Přemýšlím o vzoru 72. nebo 60. či těchto: http://armik.cz/b...oot-cerne/
@Tas: Ano nefungoval nikomu
@Mopi: Doufám, že si už nepamatuješ, že jsem ti radil aby jsi si to zahrála?
Pokud ano tak to prosím nehral když budou rodiče doma a ani se zvukem na maximum
Leneren napsal:
@Elder: Neštvi a díky za dobrou zprávu, teď už jen jaké a kde
ideálně v nějakým "Armáči"... u vietnamců asi neseženeš
To mi došlo
Přemýšlím o vzoru 72. nebo 60. či těchto: http://armik.cz/b...oot-cerne/
@Tas: Ano nefungoval nikomu
@Mopi: Doufám, že si už nepamatuješ, že jsem ti radil aby jsi si to zahrála?
Pokud ano tak to prosím nehral když budou rodiče doma a ani se zvukem na maximum
No nevím ... já kupoval klasický kožený kanady za 800 Kč
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.