To je právě to. Neměl jsem Lenovo ani MSI. Fakt nevím, co od toho můžu čekat.
Hlavně chci, aby alespoň 2 roky zvládal maximální konfigurace - to je sice zbožné přání ale šance tu je
Ještě pohledám a případně si od příbuzenstva vyberu příspěvek před Vánocema
Jako cenově bych to viděl max strop 36tis.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
SH: to víš měl jsem včera slabou chvilku :-D jasně, že je to blbost, chci, aby byl na dva roky použitelnej :-D
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
To vypadá Whirte dobře..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
w: No a Mopi by to zas neudělala beze mě, protože já jsem Mattowi začal navrhovat tituly a popelnice byl poslední nápad
- Soutěže se možná zúčastním. Pro mě nejlepší cena, co tu byla, i když nevidím velké šance. Pokud se třeba zúčastní tasemnice, tak to vyhraje na prostorovou tvorbu - protože bude každý lépe hodnotit to, než nějakou povídku. A pokud se nezúčastní Tas, tak to vyhraje zase Mopidu
Upravil/a Lord Rade dne 23.10.2015 08:53
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak jsem si to pročetl celý. Chválu, že jste se na to složili jsem napsal k příspěvku. Nejtěžší se mi zdá ta hudba. Navíc musí být dvě a na témata. Nevím, jestli tu máme nějakého Bedřicha Smetanu, aby dokázal nastínit služebníka deadry, nebo přistěhovalce ve Skyrimu Ale nějaký uživatel tu svou tvorbu dával, tak jsem zvědav, jestli se zúčastní, nebo soutěže ani nevšimne.
- Jo a jinak mi přijde zbytečné žádat soutěžníkoho jméno. Tyto údaje bych žádal, až po výhře. Adresu tam taky nechcete, tak nevím, proč by nestačil i obyčejný nick z fóra. U lidí, co nejsou registrovaní to chápu, ale ti zdejší by mohli poslat jen nick. Jestli fakt toužíte po odkrytí mé identity, tak mi jen napište SZ a nemusíte kvůli tomu dělat takováto pravidla v soutěžích :*
LR: Můžeš být naprosto klidný, opravdu nikomu nejde o získání pravých jmen zdejších lidí Osobně si myslím, že pokud bys použil zdejší nick, tak to na škodu nebude, ale to je jen můj osobní názor....
Jinak... díky tvému registračnímu e-mailu tady a IP adrese, nám stejně neunikneš
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Je mi to jasný
Edit, smazáno, protože jsem napsal nesmysl Chtěl jsem říct, že by ty emaily mohly být úplně anonymní, aby jste nevěděli koho hodnotíte, ale to je už jedno. Stejně pošlu nějakou blbost.
Upravil/a Lord Rade dne 23.10.2015 13:26
Budu ohledně tohoto upřímný: O nutnosti jména a příjmení vs. nick jsem přemýšlel dlouho. Máte pravdu, že by registrovaní členové mohli uvést pouze nick, já sem to zvolil takhle, aby se potom soutěžící lépe řadili, hodnotili, všeobecně jsem nechtěl guláš, ale pokud chcete, můžu přidat že u registrovaných členů můžete uvádět pouze nick
Nebudu nijak nalhávat, ale taky se zúčastním, i když už teď vím, že nevyhraju. Ale... spíš bych (aspoň u sebe) jako cenu útěchy bral "ocenění na fóru", než nějakou hru.. Stejně, teďka (kromě Morrowinda) nic nehraju.. a ani neplánuji..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
S oceněním na fóru se pro fóranskou část soutěžících samozřejmě počítá, omlouvám se, že jsem to tam nezmínil. Každopádně já budu velice rád za každého účastníka, rád se podívám na fanart z českých vod, zvlášť když bude dobrý
Formu obrazem můžu použít třeba i tématickou fotku velikosti A4?
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.