Tasemnice: AWESOMEMike: Zdá se mi to nebo u Vicky Pollardový končí každá věta slovem Bambeřici?
Upravil/a METTALIC dne 31.07.2013 23:12
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tvl, koukám, že dneska tu pořádně není ani Naga, ani Ligos... Diego se stěhuje, tyjo, to je divný, když tu tydleti nejsou...
Já jdu zas udělat jednu firmu, což mi zabere tak půlhodinu...
Jo, teď jsem si vzpomněl, že jak je ten politik Alexandr Vondra, tak jsem dneska dělal účto jedný jeho firmě... (Nadační fond Kalich) - převod ročních účetních závěrek z programu do pdf...
METTALIC napsal:
Tasemnice: AWESOMEMike: Zdá se mi to nebo u Vicky Pollardový končí každá věta slovem Bambeřici?
Tyjo, možná je to tak... jako vim, že to slovo používá skoro pořád... a asi jo, hele máš pravdu...
(Zajímavý, že kdo o ten seriál zavadí,ten ho miluje )
Upravil/a Mike dne 31.07.2013 23:15
No já osobně souhlasím s Tasemnicí Velký a Krutopřísněubermocný AWESOME Mike by měl přiznat že chce být kuře.
Cože, Mike chce být kuře?
Jo, on vlastně chce, je to jeho tajnej sen se kterým se mi jednou svěřil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pánové, vy dva jste se hledali, až jste se našli...
Ufff, jsem úplně zničenej - můj netbook není schopen načíst databázi jedný firmy v nenáročnym účetnim programu... Tak jsem ho se vztekem vypl a jsem na windows phone... Ale fakt mám na ten pc vztek... A do toho musim ráno vstávat a vůbec se mi nechce...
Tak ve třetím díle MVB je zatím nejlepší scéna s těma tančícíma trpaslíkama na odpověď ,,Podáváte to menu i v neděli?" a pak hned po tom ta spisovatelka a její písařka. ,,Sklouzla se po klouzačce a křičelá ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚáááááááááááááCHHHHHHHHH. Máš to? Kolik stránek?" ,,Eh 35" ,,Dobrý, tak piš dál. On se sklouzl hned za ní a křičel ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁÁeeeeéééhhh. A nakonec řekla, drahý praštila jsem se ááááááááááááááááááááááááááh."
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak včera jsem na chatu neusla, to jen ten tablet byl tak vybitej že když jsem tapla tak to udělalo něco upa jinýho psalo si to co chtělo, mě to ani nenechalo a tak jsem to vzdala, sry lidi
Lord Rade napsal:
Tak ve třetím díle MVB je zatím nejlepší scéna s těma tančícíma trpaslíkama na odpověď ,,Podáváte to menu i v neděli?" a pak hned po tom ta spisovatelka a její písařka. ,,Sklouzla se po klouzačce a křičelá ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚáááááááááááááCHHHHHHHHH. Máš to? Kolik stránek?" ,,Eh 35" ,,Dobrý, tak piš dál. On se sklouzl hned za ní a křičel ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁÁeeeeéééhhh. A nakonec řekla, drahý praštila jsem se ááááááááááááááááááááááááááh."
Mě včera dostala scéna od soudu.... "A kdo s tím nesouhlasí, je buzna, ženská, nebo debil......."
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ultraubersupermegaobříepicvelký návod pro Mika jak zprovoznit počítač (varování počítač po tom nemusí fungovat takže pokud nejsi Mike tak to radši ani nezkoušej)
Upravil/a METTALIC dne 01.08.2013 11:01
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.