matthew074 napsal:
Aneb dalších 300 stran úplných hovadin
Proč hovadin ??? Neříkám, že to má vždycky smysl, ale rozhodně to má určitý svý kouzlo...
Mimochodem... pokud se dobře pamatuju, na chatu se taky nevedou kdovíjak oduševnělý debaty
P.S. Kam se zase poděl Máha? Jednu chvíli se zdálo, že se bude zase objevovat častěji...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
matthew074 napsal:
Aneb dalších 300 stran úplných hovadin
Proč hovadin ??? Neříkám, že to má vždycky smysl, ale rozhodně to má určitý svý kouzlo...
Mimochodem... pokud se dobře pamatuju, na chatu se taky nevedou kdovíjak oduševnělý debaty
P.S. Kam se zase poděl Máha? Jednu chvíli se zdálo, že se bude zase objevovat častěji...
Ty nejsmyslnější debaty většinou probíhají když tam je zrovna Tasemnice většinou přináší moudra z cizích krajin a poučuje nás o důležitosti parazitů. Každopádně to byste se tam musel někdy podívat taky
Samozřejmě že občas padne nějaká věta o tom na jaké teplotě se mají vařit vajíčka či louhovat čaj ,ale to ujede každému.
Boing
Naopak, s Tas se vedou dost normální diskuze Dneska jsem se třeba dozvěděl, že nepotřebujeme zombie či zmutovaný ještěry, páč tu máme sýkorky. Nikdy nevěřte sýkorkám !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@matthew074: Tak já se občas na chatu vyskytnu, to musí být vhodná konstelace hvězd, ale obvykle opravdu nemám čas a koneckonců ani náladu. Navíc moje obvyklá návštěva chatu vypadá tak, že se tam dobu nic neděje, pak se du vyvenčit a když se vrátím, tak zjistím, že už se něco děje, ale vzhledem k tomu, že sem prošvih začátek, tak mi uniká pointa a sem mimo mísu
Upravil/a EldeR dne 01.07.2014 15:08
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
K vašemu hlasování u včerejších Osadníků jsem dnes něco dopisoval, tak jen tak pro info
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Já sem na boj i začátky nekonečné už rezignoval Aspoň že už tu není anketa Mike si evidentně vedl neustále poznámky, ale na to že sem se tu vždycky znenáhla po době objevil, tak je v tom shrnutí zapsána snad každá má dlouhodobější návštěva, dokonce i nenávštěva Povedlo se ti, ale myslím, že až bude sraz, tak budeme stejně provést ten exorcismus...
Jinak, mám skvělý nápad, ten kdo získá poslední příspěvek v nekonečné musí napsat úvod
Upravil/a Whirt dne 01.07.2014 18:02
Whirt napsal:
Já sem na boj i začátky nekonečné už rezignoval Aspoň že už tu není anketa Mike si evidentně vedl neustále poznámky, ale na to že sem se tu vždycky znenáhla po době objevil, tak je v tom shrnutí zapsána snad každá má dlouhodobější návštěva, dokonce i nenávštěva Povedlo se ti, ale myslím, že až bude sraz, tak budeme stejně provést ten exorcismus...
Jinak, mám skvělý nápad, ten kdo získá poslední příspěvek v nekonečné musí napsat úvod
Mike byl velice pečlivý.
Néééé
hele, to by nebylo od věci...
Upravil/a Mike dne 01.07.2014 18:40
Zdravím...
...hele...
...PŠŠŠŠ....
...tohle je tajný zpráva...
...především pro moderátorský tým...
...Nepotřebujete náhodou...
...někoho...
...kdo...
...by...
...špehoval na chatu?
Jen tak. Tím nenaznačuju, že bych...
...PŠŠŠŠ...
...to vůbec ne...
...Když tak zprávy
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.