Hele lidičky, slyšel jsem na různých webech řeči, že na Mass Effect 3 by mělo ještě vyjít jedno MP a jedno SP DLC. Co tomu říkáte. Já docela doufám, že to SP vyřeší ten konec, no totiž ten konec docela lidi zklamal, pak to tím extended cut celkem uklidnili, ale jestli to upraví aby to vyhovovalo potřebám old school gamera - duha, kytičky, problém vyřešen - tak se podělám blahem a koupím to společně s omegou. A jestli bude stát jak klasický DLC (ne jak předražená Omega), tak bych do celýho ME světa vrazil kolem 3000
Chci se zeptat.. dešifrování se prý ve dvojce dost (úplně) liší od jedničky. Přehrál jsem si to na YT a pochopil to, jen si nejsem jistý - ty rámečky s těmi správnými texty vybírám WSAD nebo šipkama?
No ve dvojce máš hackování, tam jezdíš po políčkách a pak tam máš ještě bypass, to je jakoby pexeso a to se dělá myší. Ale u prvního tam máš návod, takže se neboj.
dohrál jsem ME2 8D ale kvůli spoilerům nebudu nic jiného říkat a dělal jsem si ze hry screeny .. a potom co jsem to přebíral a vymazával ... mám 781 screenů co jsou docela dobrý
Tak jsem dohrál DLC Leviathan pro Mass Effect 3 a musím říct, že je to zatím nejlepší DLC, co jsem kdy hrál. Nehorázně moc se toho vysvětlí a je to prostě úžasný. Určitě to za ty prachy stálo. Ještě uvidím, jak se mi to projeví na konec ME3, ale určitě si to pořiďte.
Historie se opakuje, ve chvíli co se mi stalo to co hRDLovi to on napsal na fórum
Ale fakt, Leviathana povinně koupit, umí dokonce ovlivnit Škorpovu rodinu, tomu říkám DLC !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem dneska dohrál ME 1! Naprosto úžasná hra, takže jsem se hned pustil do hraní dvojky a jsem nadšen s ještě úžasnější grafiky! Nádhera, už se těšim až se dám plně do hraní .
Tak jsem právě dokoukal film Paragon Lost a musím říct, že je to naprosto úžasný a emotivní zážitek. Opravdu to musím ještě strávit a když tomu odpustíte animaci Kroganů, Pretorianů a velikost Kolektorů, tak je to vážně skvělé. A ten konec, to mě opravdu dostalo. Opravdu doporučuji. Změnil jsem pohled na Jamese Vegu. Naprosto dokonale vystihli pocit z těch těžkých voleb, jak je tomu i ve hře.
P.S.: Koukat minimálně po dohrání Mass Effect 2 - jinak si toho strašně vyspoilujete.
Upravil/a hRDLA dne 27.01.2013 11:45
hRDLA napsal:
Tak jsem právě dokoukal film Paragon Lost a musím říct, že je to naprosto úžasný a emotivní zážitek. Opravdu to musím ještě strávit a když tomu odpustíte animaci Kroganů, Pretorianů a velikost Kolektorů, tak je to vážně skvělé. A ten konec, to mě opravdu dostalo. Opravdu doporučuji. Změnil jsem pohled na Jamese Vegu. Naprosto dokonale vystihli pocit z těch těžkých voleb, jak je tomu i ve hře.
P.S.: Koukat minimálně po dohrání Mass Effect 2 - jinak si toho strašně vyspoilujete.
už to stahuju
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.