Mám hlad a je tu jenom konzerva s tuňákem. Nemám otvírák na konzervy. Tak jsem si našla video návod, jak otevírat konzervu lžící. Strávila jsem nad tím asi hodinu a nakonec mě od smrti hladem a vyčerpáním zachránila karta od Victorinoxu
Nevěřte videonávodům, konzerva lžící otevřít nejde!
Slender: The Arrival je podle mě moc zdlouhavý a jednotvárný. Když už si teda něco ze Slendera zahrát, jsou to tyhle minidíly. Každopádně když už hrát, tak ve tmě, sám a hlavně ve fullscreenu
Nedávno jsem dal konečně osm stránek a docela mě to naštvalo jak to skončilo...
Upravil/a Whirt dne 03.11.2013 21:34
Whirt napsal:
Slender: The Arrival je podle mě moc zdlouhavý a jednotvárný. Když už si teda něco ze Slendera zahrát, jsou to tyhle minidíly. Každopádně když už hrát, tak ve tmě, sám a hlavně ve fullscreenu
Arrival bych někdy chtěl zkusit… ale já na to nemám nervy, už to má moc dobrou grafiku, to bych se bál fest. Fullscreen… s tím se bojím ještě víc, popravdě, nikdy jsem to na fullscreen neměl, kromě startovacího menu.
Whirt napsal:
Arrival bych někdy chtěl zkusit… ale já na to nemám nervy, už to má moc dobrou grafiku, to bych se bál fest. Fullscreen… s tím se bojím ještě víc, popravdě, nikdy jsem to na fullscreen neměl, kromě startovacího menu.
Mě spíš přijde že čím lepší grafika, tím je to míň strašidelný ono platí takový pravidlo "Nevydařenej pokus o lidskost bude jen děsit" při kreslení.... a při hrách asi taky
Upravil/a Mopidu dne 03.11.2013 21:38
Tasemnice napsal:
Mám hlad a je tu jenom konzerva s tuňákem. Nemám otvírák na konzervy. Tak jsem si našla video návod, jak otevírat konzervu lžící. Strávila jsem nad tím asi hodinu a nakonec mě od smrti hladem a vyčerpáním zachránila karta od Victorinoxu
Nevěřte videonávodům, konzerva lžící otevřít nejde!
Dovolím si nesouhlasit, já otevírám konzervy lžící
Whirt napsal:
Mopi:
Ano ano... Family Reunion
Škorp:
Ano, slovo Kurník bude navždy spojováno se Slenderem
Ano, to jsou oni !
Jinak, Slendyho jsem zkoušel dávno a vůbec jsem na to neměl nervy, ale vzhledem k tomu že jsem teď dohrál Dead Space sérii a zvýšil si tak svoji "horror resistance" tak bych to možná zas zvládal
Upravil/a BadWolf dne 03.11.2013 22:30
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW: se ti nedivim… jsem viděl video "reakce na Slendyho" … nějaký teengaerky se do toho klipu přihlásily, nevěděly o co jde a najednou baf Ta reakce: skoro infarkt.
Jo, Slendera jsem hrál. Nejdál jsem se dostal na pět stránek. Si pamatuju, jak jsem si na začátku hry říkal: "A co jako? Tak pěkný les a papírky na stromě, pohoda." Pak ta obrazovka začala zrnit, začal jsem se rozhlížet, uviděl jsem ho, málem mě j*blo a pochopil jsem, že taková sranda to zas nebude I když pravda, kdybych si předtím o Slenderovi nečetl a neznal všechny ty děsivé legendy, co se kolem tohohle fenoménu vyrojily, tak bych to asi tak neprožíval. Ale kdo by to hrál, kdyby to neznal, že?
No, on Arrival je vlastně druhá oficiální hra od tvůrců té první. Zbytek jsou jen úpravy a rozšíření, pokud se nemýlím.
EDIT: Jaké video se Slenderem a kurnikem? Poslat, prosím!
EDIT 2: Jak se jmenovala ta hra, kde jste si jen svítili baterkou? Bylo o tom i nějaké fórum a pár členů odsud na něm bylo, ale pak to nějak krachlo či co. To bych si docela zahrál.
EDIT 3: Teď hraju Shade: Hněv andělů, hra z mého dětství. Hrozně si to užívám. Stará česká klasika
Upravil/a nagasadowcz dne 03.11.2013 23:46
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ta hra s baterkou se jmenuje Alan Wake. Doporučuju (!!!!!!!!!!!!!!) před tím, než se na ni podíváš shlédnout miniseriál (dohromady má půl hodiny) jménem Bright Falls (je to free, k dispozici komplet na youtube…) Fakt doporučuju.
Slenďa je strašák pro náctileté slečny ....zkuste Outlast
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tas: No, je pravda že nejdřív musím tu konzervu trošku otevřít něčím jiným ale kdybych nebyl takovej slaboch tak si klidně dokážu představit jak tu díru udělám i tou lžící No a pak to člověk jenom vypáčí, že jo.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.