Jméno: Tina Shepard Vzhled: Vlastní žena Původ: Narozen na Zemi / Earthborn Reputace: Tvrďák / Ruthless Povolání: Předvoj / Vanguard Moralita: Renegade
Hej, lidi, já věděl že se mi vyplatí s sebou všude tahat Zaeeda
No prostě
Btw, jep, to je můj třetí Shep, první custom, druhej Vanguard, druhej Paragon.. víceméně... já nikdy nehraju čistýho Paragona a nikdy čistýho Renegade... ale tak náhodou, tentokrát jsem se ovládl a nevyhodil jsem toho žoldáka z okna Ale příště to asi zas udělám, páč si další postavu hodlám udělat co nejvíc krutopřísnějšího Renegade co bude buď inženýr nebo infiltrátor... a nebo možná adept ... a nebo možná zas Vanguard Já ten class prostě zbožňuju (a to nejen kvůli Biotic Charge !). Kdybyste chtěli ještě nějakej screen nebo nějaký info tak stačí říct XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No já když to vemu podle sebe, tak teď se bavím tím, že si založím postavu v ME1 a skončím s ní až v ME3 Když nepočítám několik dalších postav, se kterými sem neprošel celou trilogii, tak tímhle způsobem teď hraju počtvrtý, tentokrát vojáka, předtím byli Adept, inženýr a vanguard jinak Zaeed má dobrý hlody .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak jsem vzal Legiona na Talinu misi - nemohl jsem udělat líp
Teda zatím jsem byl jenom na začátku, ale i tak zabilo:
Shepard: "Tahle "věc" se jmenuje Legion."
ňákej kapitán kvarianskej: "Co kdybyste ustoupil a budeme tomu říkat kovový šrot?"
Legion: "Jsme z 76% tvořeni z polyesteru."
A ještě jak to řekl tím hlasem To je zabitý skoro jako ty Wrexovi hlášky z ME1 ("They're fools. You should eat them."
nebo:
Shepard: "You're here because Anoleis is paying you. That makes you a criminal. I can kill criminal."
Stráž: "You're bluffing."
Wrex: "You're right. They're actually let me eat you." )
Chci vidět jak se to s Legionem vyvrbí dál. Škoda že jsem ho nemohl vzít na misi kdy jsem šel pro Tali, jenže to bych to pak nestihl s tím IFF... i když možná... asi to příště zkusím Prostě Legion+Kvariani=best combination ever
Upravil/a BadWolf dne 10.08.2013 16:41
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Těžko říct, ale takhle to prošlo bez jedinýho úmrtí. Jestli třeba loajalita Legiona není díky heretikům nutná splnit před sebevražednou misí, tak to potom projde. Konec konců, můžeš to zkusit, stačí si to přece uložit před IFF a můžeš se k tomu eventuelně vrátit
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já mám snad takovej pocit že mám snad neomezeně času nebo co. Protože i když mi unesli posádku tak jsem se ještě stavil na nákupy () a stejně to všichni přežili. A v pohodě jsem po IFF ale před únosem splnil jak Legionovu tak i Talinu loajalitu, i když to bylo tak tak. Co já vím, možná to je naskriptovaný tak že se to spustí po Legionově loajalitě
EDIT: Už zas koukám na 13 Ways to Die - Mass Effect 3
Upravil/a BadWolf dne 10.08.2013 23:52
No, ale co se přinejhorším stane? Teda, krom toho že ti umře posádka...
S tou posádkou je to těžký. Chackwasová a inženýři jsou dobrý ale ten "kuchař" je blééé, Kelly... ty vole, ona mě štve dokonce i když se s ní snažím mít romanci Ta si to prostě plně zaslouží... no a ten zbytek je takovej obyčejnej. Ale zatím jsem je pokaždý zachránil. Teda až na ten případ s RenShepem, ale tak to jsem byl Renegade
Stejně příště plánuju mít dalšího Renegada, to budu střídat, takže to tak asi udělám...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.