Dobrý, u nás na škole jsme celá třída byly na posledním zvonění všichni za metalisty (při zpáteční cestě vystupovali babičky z autobusu, na jejich výrazy v obličeji jen tak nezapomenu ).
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Nám poslední zvonění zatrhli.....naše třída dělala vždy největší bordel . třeba já jsem kdysi ukazoval nahou prdel na nejsledovanější školní kameru
Tvl dneska mi dorazila kopie faktury za výměnu a nové gumy a opravdu jsem rád, že mám auto pouze zapůjčené. téměř 26tisic... Jedna posraná guma za bůra... plus vyvažení, uskladnění, mytí apod
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Nám poslední zvonění zatrhli.....naše třída dělala vždy největší bordel . třeba já jsem kdysi ukazoval nahou prdel na nejsledovanější školní kameru
Tvl dneska mi dorazila kopie faktury za výměnu a nové gumy a opravdu jsem rád, že mám auto pouze zapůjčené. téměř 26tisic... Jedna posraná guma za bůra... plus vyvažení, uskladnění, mytí apod
To vyvažovali zlatem ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Vtipné, když si já loni sehnal zimní gumy ani ne za 2000 i s přezutím
No, jinak já to auto asi fakt prodám. Dělá se mi to těžko, ale když já ho skoro nevyužívám a je mi blbé za něj platit pojištění a nechat ho pak venku, aby mi ho ničilo počasí a špatné řidičky. Dám někam inzerát a jestli mi ho někdo koupí třeba za 55-65 K, tak budu rád.
Upravil/a Lord Rade dne 04.11.2014 13:11
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jsou to kvalitni pneu a auto stalo pres megac. Taky jsem na tu palku cumel tak se nedivte, ze jsem driv vzteky penil, když mi nejakej kokot škrábnul deře
Ja platím jen naftu a opravy, třeba za to praskle brzdove lanko, praci,kontrolu a myti si ti vydřiduši vzali 8tis.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
... téměř 26tisic... Jedna posraná guma za bůra... plus vyvažení, uskladnění, mytí apod
Ty vole, co to máš za vozidlo, žes platil tolik?? Tank??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Čistě náhodou si projíždím Youtube a narazím na tohle.. Ještě teď se tomu směju.. Fakt povedený a vtipný.. (i když je to z Oblivionu)
Používal jsem GIGABYTE 3 roky, teď mi už nefakčí kabel. Tak to potřebuje vyměnit. Buď se vrátím zpět k GIGABYTE nebo ozkouším EVOLVEO.
EVOLVEO se mi líbí víc, ale i tak bych od vás chtěl poradit... Nepotřebuju myš za 2 tácy, to fakt ne. Stačí mi něco takového.
Upravil/a MightRider dne 05.11.2014 22:00
Taky jsem to viděl a povedené.. Teď zase sleduji "taneční bitvy" ve Skyrimu.. Je zajímavé a úsměvné vidět Cech zlodějů, jak dělají "Moonwalking"..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.