A jéje.
Špatní spolubydlící. To znám.
Na intru jsem měl spolubydlícího, který nosil z ulic uhynulou havěť (ptáky, myši) a pitval je. Samozřejmě čistě kvůli vědeckému zájmu...
Mno, jelikož jsem i já měl druhou stranu mince, kterou mi toleroval, toleroval jsem mu to...
Ligos napsal:
A jéje.
Špatní spolubydlící. To znám.
Na intru jsem měl spolubydlícího, který nosil z ulic uhynulou havěť (ptáky, myši) a pitval je. Samozřejmě čistě kvůli vědeckému zájmu...
Mno, jelikož jsem i já měl druhou stranu mince, kterou mi toleroval, toleroval jsem mu to...
Na druhou stranu to dělal i Da Vinci! Akorát s lidma.
Upravil/a Mopidu dne 30.10.2013 21:21
@Ligos: A cos prováděl ty, to se nám asi nepochlubíš, co?
@Tasi: Jo, to známe Jako, u mě taky moc není vidět nějaká snaha o studium, pokud zrovna není zkouškové, nebo nemám úkoly. Ale na té angličtině to jde, no.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
BTW, dneska se mi POPRVÝ zdál sen o našem fóru. Zdálo se mi že se vrátil hRDLA a všichni byli šťastní
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bohuzel auto nemám, tak musím vstávat ve 4:20 a pak hezky přes půl kiláčku mazat na bus. Domů dorazím kolem osmý večer a pak opět procházka. Teď v zimě to bude prdel, o tom žádná.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Naga: fakt? To já mám prace hodně... ale možná je to tím, ze se snažím o stipendium a k tomu jsem se ještě vnutila do laborky hned v prvaku (byli dost vykuleni)
Upravil/a Tasemnice dne 31.10.2013 13:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.