Teda.. sotva odejdu konečně do práce, už je tu humbuk...
Vysvětlí mi někdo, proč se kattos zbláznil??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
SH: Sám nevím
Adrian: No dnes se toho stalo docela dost:
Založil jsem Trolling Room, kterou mi z neznámého důvodu někdo uzamknul. Máha tu založil kuchařku a kattos už podruhé založil téma o mně.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To Lord Rade: To, že jsi Illuminát, to všichni víme..
Ale tak nějak nechápu význam toho "Trolling roomu".. Nějaký konkrétní důvod nebo jen bezdůvodné a bohaprosté trolení??
OK.. a Kattos? Ten sem zapadá jak? Cos mu provedl, že tě nazývá tak, jak to píše...??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
A kvůli tomu, že je to ujetý, tak si to zaslouží bejt zamčený?
Mělo to 300 zobrazení za dost krátkou chvíli... Většinu lidí to zaujalo, ale je to ujetý, tak to musí bejt hned pryč. LOGIC...
Upravil/a Lord Rade dne 31.10.2014 00:42
Nestálo by za to smazat to kattosovo vlákno? Akorát to kazí pověst fóra..
Už je to zamčený, škoda.... :/
třeba by za chvilku vzteky kattosovi rupla žilka
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jablečný muž promluvil. Střežte se jeho pomsty!! a to bez prdele....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No já nemám chuť to řešit, ale přijde mi uzamčení mého tématu nesmyslné a nefér vůči ostatním v Pokecu, které se hrami také nemají, co dělat. HOWARG (Nebo jak zní ten váš prdlý pokřik)
Chlapci... ač nerad, musím vás upozornit na fakt, že v pravidlech je napsaný tohle... 1.4.2 - kategorie B - spam kat. B je jakýkoliv příspvěk postrádající jakoukoliv stopu rozumu - nesmyslný text, urážky, rasistické projevy a vše co je v rozporu se zákony ČR a SR.
A řek bych, že to docela pasuje na "trolling room", čímž nepopírám fakt, že ne všecko co je tady na fóru je přesně podle pravidel. To že se jejich dodržování nese v mírnějším duchu, ale neznamená, že se to tady zvrhne v nějakou formu anarchie nebo Facebooku, kdy tady budou všichni ventilovat svoje myšlenkový zvratky...
Ke Kattosovi se moc vyjadřovat nebudu, protože nevím, jestli má v tom příspěvku víc nadávek, nebo pravopisných chyb, ale tak jako tak to těžce pos*al.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.