Andy/Elvis/hRDLA: Aha... No vidíš, prostě tai vypadáš... jako ale proč ne... přijde mi, že český lidi (chlapi) moc vousy neuměj nosit, tak je radši holej (já) ale jinak se mi docela líběj všecky možný variace.. táta zase nosí knír a bradku... no.
Táta má takový to kolečko, já bych taky vousy nosil kdyby mě to rostlo pořádně jediný co jde jsou ty kotlety no , holt mi zbytek roste nalevo víc než napravo
nagasadowcz napsal:
@hRDLA: Jo, pro nás jsou ty slovanské OK. Ruština a polština se mi vedle češtiny a slovenštiny líbí nejvíc
@Mike: Es regnet, es rgnet Blut; es regnet mit Spielmansfluch!
Es war einmal ein König
an Land und Dingen reich
Der saß auf seinem Throne
Finster und bleich
Jedeeem bro !!!
hRDLA napsal:
Já nevládnu ani tou francouzštinou kterou bych měl vládnout , ale jednou se naučím rusky fakt že jo, je to hustej jazyk.
Ruština je pecka jazyk, ale já jí měl dva roky a umim prd... no dobrá... flákal jsem to... hodně... a teď mám půl roku němčinu a umim po půl roce nový slovo: "aber"
Haflink: Směr Naga, to je angličtinář!
Aber das ist nicht gut mein Freund!
S3cR3 napsal:
Len: Kolego, je načase objednat ty nové sprchy z Německa
hRDLA: SLAVA ! SLAVA ! Jj ruština je epic.. někdy se jí chci naučit
hRDLA napsal:
Táta má takový to kolečko, já bych taky vousy nosil kdyby mě to rostlo pořádně jediný co jde jsou ty kotlety no , holt mi zbytek roste nalevo víc než napravo
Tvl, to neni možný? Jáj, no mě to roste nějak všechno, a nejvíc brada a kotlety a to mě sere, protože já mám mladej xicht a s vousama vypadám jako vůl...
FB mi napsal to samý. Akorát v jazyce Šejkspírově v americký mutaci.
@Mike: Na klávesnici a DAW s VSTi, ale zatím blbě A vygoogli si, co to je a neptej se mě
Mně vousy teprve začínají růst a to je mi 21. Klid, kluci, někteří chlapi to máme až kolem 25, 30 let. Vydržte. A vy, co vám vousy vadí, tak se holte - žel bohům, jiného řešení nevidím. Ale vězte jedno - co já bych dal za to, aby mi už moje vousy rostly pořádně
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Yop, metalová akapela. Používají jako hudební nástroj pouze bicí, zbylé zvuky pusou
Jsou známí svými cover verzemi na kapely např. Iron Maiden, Manowar apod. Koukněte na youtube
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.