Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Her - film roku, originální scénář
Gravitace - režie, zvuk, hudba, střih, vizuální efekty, herečka v hl. roli
Jagten - cizojazyčný film
Frozen - píseň
Dallas Buyers Club - makeup
Jak to vidíte vy, ostatní filmový nadšenci?
Mimochodem, právě jsem viděl film HER a musím říct, že to byla jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy viděl. Rozhodně jsem to nekoukal naposledy. Na druhou stranu, na tohle se jen tak znova nepodívám. Nazval bych to poněkud těžkým filmem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo, ještě jsem pořád neviděl The Wolf of Wall Street, ale předpokládám, že až ho uvidím, připíšu DiCapria na seznam Oscarů
EDIT: 1) Mopin nový avatar je cool.
2) Když Tasi něco napíše o své rodině, mám vždycky pocit, že jsem v kastě blbých humanistů
3) CandH je klasikaaaa
4) Mikeu, hodně zdaru!
5) Secre, nechceš si ten svůj avatar změnit. Nevím proč, jakože bez ironie nevím proč, ale ta dívčina mě STRAŠNĚ dráždí pokaždé, kdy na ni kouknu
EDIT 2: Našel jsem si další její obrázky a zjistil, kdo to je. OK, klidně ji tam nech, teď už to se mnou nic nedělá. Je kouzelné, jak ani nemusela otevřít hubu, aby se mi totálně otočil názor
Upravil/a nagasadowcz dne 04.02.2014 03:30
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.