Já měl to samý s Dead Spacem (kterej podle nějakých lidí strašidelnej moc není, mno Rozhodně je míň strašidelnej jak Amnesia - i když tu jsem nejríl). Nakonec jsme to se Škorpem překonali a z Dead Space série se vyklubala jedna z mých nejoblíbenějších sérií a jedno z mých nejoblíbenějších sci-fi univerz vůbec Taky odtamtuď je zbraň kterou řadím jako nejlepší videoherní zbraň vůbec... ať se jdou Gravity a Portal gun bodnout
I když... nějak jsme se Škorpem vyměkli a už nejsme schopný to hrát (teda až na třetí díl, ten je sice super taky, ale už vůbec není strašidelnej... DLC co to má napravovat jsem nehrál).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak mám konečně nový mobil. Doteď jsem měl Sony Ericsson T700i. Teď najednou skok k Samsungu S3 Neo. Už teď, po dvou dnech, můžu říct jedno - miluju Android A co teprve, až si doma zařídím wifi; to už budu nezastavitelný
Upravil/a nagasadowcz dne 25.09.2014 01:37
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsem stále pyšný na svou Nokii 3250. I když jí už chybí zadní kryt...
Chytré telefony je něco, co jde mimo mě a koupím si ho, až se mi můj mobil úplně rozpadne a v obchodě neseženu nic jinýho.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mike napsal:
Jasný, jasný no... Tyjo, já hrál z těch strašildených jen Alana Wakea a Slendermana
Tý jooo... Taky jsem si chtěl pořídit Alana, ale zatím se mi nepoštěstilo.. A navíc, nemám čas
Ale snad se to jednou povede..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mopi: Mám v pořadníku asi půltuctu anime, několik mang, DW, mraky videoher co mám ještě z letních slev a několik dalších věcí.
Zajímalo by mě jestli ještě vůbec někdy v životě budu mít čas na něco novýho
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nevíte někdo, co se stalo u Karthwastenu, když se o tom zmiňují během mírové porady?
Já jen, že jsem si vzpomněl, jak Tulius nabádal Ulfrika, aby zaplatil škody na onom místě, ale přitom se nedozvím, co se tam vlastně odehrálo (nebo snad ano?)...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Nevíte někdo, co se stalo u Karthwastenu, když se o tom zmiňují během mírové porady?
Já jen, že jsem si vzpomněl, jak Tulius nabádal Ulfrika, aby zaplatil škody na onom místě, ale přitom se nedozvím, co se tam vlastně odehrálo (nebo snad ano?)...
Třeba to souvisí s Markarathským medvědem. Ale to je jen malá pravděpodobnost. Taky by mě to zajímalo...
nagasadowcz napsal:
Pokud si správně vzpomínám, tak tam Stormcloaci vyplenili nějakou osadu nebo něco na ten způsob. Prostě se tak trochu zachovali jako teroristi
Proti obyvatelstvu, zapřísáhlým nebo císařské legii? (vím, že Karthwasten je "obyčejná" hornická osada, kde jsou prostí horníci (a žoldáci), ale člověk nikdy neví.. že?)
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@Mike: Já ti to říkal.... ještě by ale tu anketu mohli obohatit o cenové náklady na život a možná by se spousta lidí uklidnila tím, že sice nemají takovou "kvalitu", ale zase nemají ani takové životní náklady, protože pokud se nepletu, tak HK je 3. nejdražší město v ČR, co se nákladů na bydlení týče
P.S. Ale divím se, že smradlavej Perníkov je na 4. místě
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.