To že se vrátil klíč mě vůbec nevadilo ... mě fakt vadila ta přiteplená trapnost slavíků a taky to, že ta jejich zbroj je k prdu. A mimochodem... můj oblíbenej cech je DB a teprve pak až zloději a DB naštěstí nikdo moc nezprznil, narozdíl od zlodějů a to mají rozhodně velký potenciál, který bohužel nikdo nevyužil.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
Mighte, co Hádání? Už's to vzdal?
Ještě ne, ale nechce se mi zacházet do toho vyjmenovávání, asi jsem na to moc líný a čestný.
Víte, co mě velmi fascinuje na TES? Ta propracovanost té Lore, ta výtvarnost knih. Teď zrovna píšu Barenzii a nepřestává mě udivovat výtvor Skutečná Barenziah. Opravdu zajímavé počteníčko. Fakt, jestli někdo čtete knihy ze Skyrimu, navštivte zdejší knihovnu a přečtěte si sérií Skutečná Barenziah....
Upravil/a MightRider dne 19.09.2014 23:24
Od té doby, co jsi poukázal na Karlii jako vnučku Barenzie, mě zaujala.. Sice jsem jí ještě nečetl, ale rád si přečtu její (tvůj) životopis..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Uvěří mi někdo, když řeknu, že ten dlouhovlasej kytarista byl můj třídní učitel na střední?
YouTube Video
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lord Rade napsal:
Neuvěří, LordeSi, protože jsi strašný lhář a neustále nás balamutíš -_-
tohle byl jejich, tuším, první počin z 2009 a pak jsem na ně úplně zapomněl
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak jsem se zase po dlouhé době zasmál na YT. Jak u nás třeba v rádiích jsou pořady, kde si moderátor někoho "trollí" (např. Mrázek, ústředna!, nebo "Eduard Kachlička"), tak je mnoho lidí, kteří využívají hlášky z her a pak někomu zavolají a na ně je používají..
A je také jeden američan (předpokládám), který se zaměřil (nejen) na Skyrim :) Těchto hovorů má mnoho a některé jsou opravdu povedné. Je jich opravdu mnoho, např. Lord Harkon, Sheogorath, Cicero, Urag gro-Šrub, Molag Bal, nebo třeba spojení Falloutu se Skyrimem (Boxcars a Thalmor).
Ze všech možných videí, co jsem viděl, jsem si vytvořil vlastní žebříček TOP 5, které jsou prostě... výborné! :D
Tak, snad se vám budou také líbit. :) Kdybyste chtěli vidět další, napište na Youtube.com do vyhledávání "Skyrim prank calls" :)
5. místo - Aela
4. místo - Cicero
3. místo - Septimus Signus
2. místo - Alduin
1. místo - Stráž Bílého Průsmyku
Pokud se někomu nelíbí tyto pořady či druh vtipu, omlouvám se za uveřejnění...
Upravil/a Adrian_S dne 20.09.2014 15:22
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
LordeS napsal:
Uvěří mi někdo, když řeknu, že ten dlouhovlasej kytarista byl můj třídní učitel na střední?
YouTube Video
A co vás učil?
Jinak Lordi máte v plánu někdy obnovit chod vašich imaginárních královstvích radioaktivních Zemí Nezemí ?
Učil nás Informační a komunikační technologie - internet, photoshop, office a další ptákoviny
(jen prvák a druhák - pak řek, že nás nechce )
Obnovení království, no, uvidíme až budu mít v práci čas, tak na to snad mrknu
Est Sularus Oth Mithas
MightRider napsal:
Adri: Díky za pobavení, jen je škoda, že tam nebyl šíp v koleni .
A to jich je víc.. Např. Urag gro-šrub.. Sice není zas tak dobrý, jako ostatní, ale taky pobaví.. Kdyžtak si ho najdi a klikni si na něj..
Chtěl jsem dát i do žebříčku Thalmora, ale nakonec jsem si to rozmyslel z rasistického důvodu.. nechtěl jsem tohle tak vyvolávat (ne, že jsem rasista, ale ten "volající" ano -> za to bych mohl dostat ještě banána)
)
No jo, přibuzenecký hádky, to je vždycky ostuda
Mě se kupříkladu pořád hádá ta moje spousta bratranců...Tuhle o to čí je to území, tuhle o to kdo umí chcát výš, tuhle o to kdo štéká líp a někdy zas o to kdo má hezčí kudrlinky...
Ale stejně by mě zajímalo co sakra tetka za mládí dělala že těch bratranců a sestřenic mám tolik...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.