Já mám volno celý týden, jsem zvědav, co mi do jakých dnů zas vleze... a hlavně, spousta úkolů ze školy.. vlastně... když se to tak veme, tak jediné plus je, že nebudu muset do školy, ale ono to prakticky vyjde na stejno...
Whirt: No dobrá..
Upravil/a Mike dne 25.10.2013 14:34
Ad vaše ustavičný nechození do školy ..... my museli kolikrát i v sobotu na branný cvičení, takže tohle považuju za bordel a naprosto kontraproduktivní. Ale jen se nebojte..... však na vás taky dojde a pak se budete hodně divit, až budete mít 20 dní dovolený na rok
Koalakulín X Karkoala
Upravil/a EldeR dne 25.10.2013 15:05
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Ad vaše ustavičný nechození do školy ..... my museli kolikrát i v sobotu na branný cvičení, takže tohle považuju za bordel a naprosto kontraproduktivní. Ale jen se nebojte..... však na vás taky dojde a pak se budete hodně divit, až budete mít 20 dní dovolený na rok
Pche. Takovej školskej systém je stejně naprd jako ten, co je teď, i přes to množství volna. Lituju toho, že jsem se nenarodil ve Finsku
Miku, ty mi o té tvé škole nemluv... Jdeš si do školy o měsíc později, pak máš podzimní prázdniny delší než všichni ostatní... Co přijde dál?
Upravil/a Whirt dne 25.10.2013 15:25
EldeR napsal:
Pche. Takovej školskej systém je stejně naprd jako ten, co je teď, i přes to množství volna. Lituju toho, že jsem se nenarodil ve Finsku
Miku, ty mi o té tvé škole nemluv... Jdeš si do školy o měsíc později, pak máš podzimní prázdniny delší než všichni ostatní... Co přijde dál?
*otevře Nekonečnou*
*podívá se na Mikův novej avatar*
*zvrací*
*podívá se znovu*
*zvrací*
*pustí si 10ti hodinovou verzi Úsvitu co postnul Réja*
*zvrací*
*podívá se na Mikova avatara*
*zvrací*
Prosím, VRAŤ SI TAM TU KOALU !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
*otevře Nekonečnou*
*podívá se na Mikův novej avatar*
*zvrací*
*podívá se znovu*
*zvrací*
*pustí si 10ti hodinovou verzi Úsvitu co postnul Réja*
*zvrací*
*podívá se na Mikova avatara*
*zvrací*
Prosím, VRAŤ SI TAM TU KOALU !
Proč, tobě se snad Karkulín nelíbí? Já si ho tam chvíli nechám, jinak, koala samozřejmě zase přijde... někdy...
EldeR napsal:
Popravdě bych se taky radši vrátil do školy....
Je tu někdo z Českých Budějovic a okolí? Nevíte někdo o pěkném prostoru k pronájmu pro takovou netradiční kavárnu?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.