Já chci taky toho gheta a pořád nic ... pořád nějakej podělanej volusí adept a podobný smetí.....jedinou radost mám z kroganskýho vojáka, ale o týden pozdějc, než byl potřeba ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Je tu nová challenge, a je opravdu velká (má tři samostatné části, každá s vlastní odměnou) a bude trvat ještě 130 hodin.
Mám takový pocit, že už je poslední a další weekend challenge už nebudou, ale těžko říct.
platinu ? O_o ... si dělaj srandu ne ? ... pokud tohle bude poslední ta výkendová operace ... tak to je teda pěkně blbá poslední výkendová operace ... dal bych přednost získání neuvěřitelnýmu počtu bodů s nějakou zbraní ... ale platinu ?
Mám v plánu dneska se pokusit spáchat ten silver, al ena platinu se fakt necejtím, ikdyž můj novej N7 Destroyer je fakt devastující..... odpoledne mu zkusím dát geth Spitfire
.
Tak mám konečně Geth Juggernauta a je naprosto monstrózní..... taková chodící pevnost s rotačákem, co banshee, bruty, geth prime, atlasy, sciony, pretoriany a podobnou havěť drtí nebo aspoň drží melee ... a to sem myslel, že není lepší postava jak N7 destroyer
.
EldeR: a proto mám jak Juggernauta, tak Destroyera ale musím uznet že Juggernaut je prostě nejlepší
V sobotu jsem dohrála Mass Effecty…to bylo epické, mě se ten konec líbí, i když jsou to jen barvičky, když se nad tím člověk zamyslí, něco to za pár let způsobí a teď hraju ME znova, tentokrát za Paragonku
Já teď hreju jen multiplayer .... teda ten singl se chystám dojet, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat No uvidím, kdy budu se svojí lesbicky orientovanou Shepardovou pokračovat a pak znovu a znovu a znovu za další povolání ........
V mým věku to už asi není normoš.......
.
Tak sem v sobotu dorazil ME3.... Ten konec je takovej zajímavej, ale zase tak moc rozčarovanej a zklamanej jsem z něho nebyl. Mimochodem díky hraní multiplayeru jsem měl sílu armády něco málo přes 8600
.
Zajímavý statistiky ..... u toho singlu pro mě platí zhruba půlka a půlka je přesně naopak..... teda v poměru k většině hráčů
Pobavilo mě teda umístění Ashley, Kaidana a Tali. Upřímně se stydím, že sem měl s jednou za svých postav s Ashley poměr...
.
Tak mě tak napadlo, co si udělat biografii vašich Shepardů (těch hlavních), viděl jsem to na social.bioware a vypadá to zajímavě. Jen to dávejte jednotlivě do Spoilerů (po dílech), ok?
Jméno: Toby Shepard Vzhled: Vlastní muž Původ: Cestovatel/Spacer Reputace: Válečný hrdina/War hero Povolání: Voják/Soldier Moralita: Paragon
Tak to se taky přidám.
Tohle ja zatím moje první postava se kterou sem prošel všecky 3 díly, u ostatních mě jěště čeká ME3
Jméno: Sonya Shepard Vzhled: Vlastní žena Původ: Narozena na Zemi / Earthborn Reputace: Jediný přeživší / Sole Survivor Povolání: Adept / Adept Moralita: Paragon (většinou)
Mass Effect 1
Mass Effect 2
Mass Effect 3
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.