Připravil jsem pro všechny fanoušky Skyrimu ručně kreslený komiks. Doufám, že se vám bude líbit.
Hlavní postavou je císařský šermíř Sarako, kterého doprovází bosmerka Beleval (znáte z DLC Dawnguard).
Dál už za všechno nechám mluvit obrázky ...
KAPITOLA I. - První lov s Beleval
KAPITOLA II. - Zpátky v pevnosti
Prosím, napište mi do komentářů, jaký z toho máte pocit, a jestli bych měl někdy v budoucnu
s psaním (kreslením) tohoto komiksu pokračovat.
Upravil/a Sarako dne 29.08.2014 21:11
Komiks je inspirovaný posledním hraním Skyrimu. Beleval mi pro svojí nevýraznost padla do oka až tuhle hru. Tuhle flirtující bosmerku jsem si docela oblíbil a za pomoci konzole jsem se s ní i oženil.
Tady je screen z poslední hry, kde je Beleval po několika úpravách přes NPC editor:
Na tom screenu je hodně podobná elfí kejklířce Fan'ianě (postana z mých Hentai komiksů Snovač smrti
a Piráti z Faldery), která přijde o všechno a je nucena stát se prostitutkou, později je chycená při nájezdu barbarské armády generála Crana a stává se otrokyní.
Lord Rade:
Zatím tam není nic nevhodného, i když to na první pohled vypadá, že to bude pokračovat jako Hentai.
To Sarako: Je mi na první pohled jasný, proč sis jí vybral
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Sarako: No tak s tím hentaiem počítám a na té bosmerce ve hře snad nikdo z nás nepozná, jaké úpravy byly dělány... Pravděpodobně jí byla přidána ocelová páteř, aby tu tíhu udržela...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To EldeR: Ta by v tomhle případě nepotřebovala meč.. stačilo by jí tohle, jako zbraň (při vší slušnosti)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
tak to už je moc..
Taky si říkám... Ale jsem schválně zvědav na další obrázky.. toho komixu
(Level up! Level 6)
Tak Hentai z toho přímo křičí
hlavně ty kalhotky a červeň v tvářích + věta o "vynahrazování"
Nevhodné do 18.let...
Když to nezklouzne k tomuhle, tak zatím ok
Upravil/a EldeR dne 08.08.2014 11:39
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Chlapci nerad vám kazím zábavu, ale choděj sem i děti a ty prostej "Spoiler" nezastaví, takže bych ocenil, kdyby ste se s těma odkazama trošku krotili.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal: Chlapci nerad vám kazím zábavu, ale choděj sem i děti a ty prostej "Spoiler" nezastaví, takže bych ocenil, kdyby ste se s těma odkazama trošku krotili.
OK, ale odkaz na Berserka tam nechám, patří mezi anime klasiku a navíc odkaz je ze stránek kde si malý děti hledaj seriály jako: My Little Pony (http://www.watchc...p-is-magic).
Upravil/a Sarako dne 08.08.2014 11:29
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.