Scénář jsem taky nikdy nečetl....... ale knižní vydání Bondovky Die Another Day, které jediné jsem četl, by se klidně s trochou nadsázky scénářem nazvat dalo......
Upravil/a SeveruS dne 15.03.2013 22:00
Ne scénář jsem žádný nečetla, ale viděla jsem vlogy Petera Jacksona z natáčení Hobbita. Píšu to sem, protože si myslím že to je malinko podobný , ale scénář jsem vážně nikdy nečetla.
Upravil/a lucky999 dne 13.03.2013 19:30
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Sic nejvíce miluju LotRa, tak jako nejoblíbenějšího režiséra volím toho, který mě ještě nikdy nezklamal, viděl jsem od něj všechny filmy a ani jeden nebyl nejenže špatný, ale dokonce ani průměrný - všechno samé kvalitní a pamětihodné filmy. Prostě dle mého názoru asi nejlepší "mladý" režisér současného Hollywoodu - Christopher Nolan. (Memento, Batman Trilogy, Inception, The Prestige atd.)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Deň jedenásty:
Váš obľúbený film z detstva, detstvo = 10 rokov a menej.
Nožnicovoruký Edward (Střihoruký Edward ) prvý krát som ten film videl asi v štyroch rokoch a ani neviem prečo ale vtedy som sa pri ňom bál .
Staré Starwarsy viděla jsem je tak ve čtyřech, táta mi říkal že jsem pak utíkala po domě (pardon, bytě, aby zas Reject neopravoval ) a všem říkala že jsem jedi každopádně jsem na těch filmech vyrostla a nechápu lidi co je ještě neviděli
Tak tady je to (dnes už snad) klasická česká pohádka, která nejspíš naznačovala, jak moc si v pozdějším věku zamiluju Cimrmany. Poněvadž to je prostě Cimrmanovská pohádka jak vyšitá
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak se patrí určite Troja a Van Helsing ja som to pozeral hádam každý týždeň aspoň raz ale neviem neviem čo mám radšej :/ asi skôr ten Van Helsing You can kill yourself, or die trying...
No když jsem byla malá, měla jsem hrozně ráda Narnii. Když jsem byla hodně malá, pouštěla jsem si pořád Medvídka Pú
PS: Norbi, jednou týdně není nic. Když jsem poprvé uviděla Kung-fu pandu pouštěla jsem si jí aspoň obden. Doteď jí znám nazpaměť
EDIT: Jé Harry Potter na toho jsem úplně zapomněla na něm jsem vyrůstala (a dřív jsem se bála 2 a 4).
Upravil/a lucky999 dne 15.03.2013 23:39
Z animáčů toho mám víc. Líbí se mi Shrek, Jak vycvičit draka, Doba ledová, Rio a nejvíc asi Na vlásku. Mám ráda hlavně anime (ať žije moje profilovka ) a nejvíc filmy z dílny řežiséra (nevim jak se skloňuje jeho jméno) Hayao Miyazaki (Princezna Mononoke, Zámek v oblacích a Cesta do fantasie)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.