Pravdupovediac si to ani trochu nepamätám Mal som vtedy asi 4-5 rokov ale myslím si že by to mohol byť Káčer Donald. Viem že ešte teraz by som niekde na povale našiel jeho komiksy, takže by to mohol byť on
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Za mě to je Snoopy z komixu Peanuts. Je legrační ale zároveň hýbe s životy dětí okolo. Vystřídal bambilion "povolání" a každý svůj román začíná slovy "Byla temná a bouřlivá noc." Jeho majitel, Charlie Brown, nad ním občas kroutí hlavou a Snoopyho nejlepší kamarád je ptáček Woodstock a navíc je pěkně nakreslený
(Pardon že je to z 9gagu, ale je to parádní ukázka)
Den 04 - Komiks za který se stydíte
Batman VS Soudce Dredd, to byla taková blbost že blbější to bejt nemůže radši nechci být viděna ve společnosti toho komiksu
Když jsem byl hodně malej měl jsem rád příběhy jednoho ruského "Malíčka" Neználka...... Knihy byli super a nestydím se za to, že jsem je četl, ani za to, že jsem je měl celkem rád, byl jsem malej a Foglara s Mayem a Cooperem mi taťka začal půjčovat až když už jsem měl ke knihám šetrnější vztah....
Takže komiksový hnůj Hезнайка на луне:
Upravil/a SeveruS dne 07.04.2013 21:50
Den 05 - Komiksová postava která je vám podobná (nebo komu by jste se chtěli přiblížit)
Tak pro mě to bude Sally Brown z komiksu Peanuts Je střeštěná a má velikou fantasii, připomíná mi mě když jsem byla malá (teda menší)
Názorná ukázka:
Tak já tu mám tedy kombinaci obojího, snad podobně jako u Herního Challange - postava, která je mi jak podobná, tak bych se jí v něčem chtěl podobat. Jedná se o Scotta Pilgrima. Je to pohodář, trochu trdlo, snílek, ale taky těžkej frajer Kdo četl komiks nebo si aspoň shlédl filmové zpracování, tak ví o čem mluvím
Původně jsem chtěl napsat Barbánek, ale pak jsem si uvědomil, že ještě protivnější mi přijde (klidně mě ukamenujte) Superman, ale ani on není vítězem, v mých očích je nejotravnější taťka Šmoula :
Den 07 - Nejoblíbenější komiksová parta
Tak to budou Tetram, Waha a Profi z komixu Trollí války, Tetram je ten trollí taťka, Waha je jeho adoptovaná lidská dcera a Profy je mladej troll, týpek kterýho potkali na cestě a (zatím) s něma není nijak příbuzensky spjatý
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.