Znova Iron-man a znova je jedno kterej (proč tam furt píšu tu pomlčku? Tu Tam snad má jen spider-man atd., ne? Iron man je bez pomlčky )
Upravil/a Mopidu dne 11.03.2013 09:18
Tak toho je ale hrozně moc! A navíc zaleží jakou přesně mám náladu, protože já jsem strašně náladovej člověk. Když se chci zasmát tak všechno vtipný (třeba i Mr.Bean ) ale neumim si vybrat takže skoro jakkýkoli film.
Upravil/a lucky999 dne 11.03.2013 19:18
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Odjaktěživa mám alergii na dětské "hrdiny", takže z českých asi veškerý Lucie, chobotnice a podobný slátaniny o dětech na prázdninách nebo ve škole a ze zahraničních Sám doma atd.....
Upravil/a EldeR dne 12.03.2013 13:39
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jó tak to vim naprosto přesně. Když jsem byla menší (bylo mi kolem devíti) mamka přinesla z půjčovny tenhle film. To byla taková p*čovina, že jsem to ani nedokoukala. Ale nekecám, už z toho obrázku je jasně vidět, že to musí bejt hnus. Nikdy v životě už se na to nekouknu.
PS: EldeRe já se jmenuju Lucie, tak bacha na mě (I'm just kidding.)
Upravil/a lucky999 dne 21.03.2013 22:23
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
No když pominu, cokoli s Hasselhoffem, cokoli o Planetě opic a Bondovky s Craigem, tak ještě o kapku víc mi dokáže zkazit náladu toto O princezně Jasněnce a létajícím ševci...... neptejte se proč, sám nevím odkud se ta averze a prudký pokles nálady bere.....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.