Nazdár,
sice tu už sekce o minecraftu je, ale mě by zajímala jedna konkrétní věc a to Texture Packy. Zkráceně řečeno po internetu je hafo TP a ne všechny jsou dobré. A některé dobré jsou někdy dokonce skoro zapomenuté. Tak by mě zajímalo jaké TP používáte vy. Nejlépe kdyby jste i přihodili obrázek např. z netu
Takže já začnu svým oblíbeným texture packem: Dokucraftem
Je to Fan made TP protože autor se na to už vybodnul a tak fanouškové pokračují, proto jméno Dokucraft: The Saga continue. Má tři různé typy: Light (standart) Dark (jakej asi ) a High (Altmerskej)
A dále tu mám ještě jeden TP a to John Smith
Je to můj nejoblíbenější realistic TP (on totiž není až moc realistic )
Upravil/a Mopidu dne 23.08.2012 21:17
sice to neni o texturach pac minecraft sem sice hraval ale nak me to nevvrusovalo takze tex neresim ..i kdyz sem uz videl doom textury a docela pekne..ale otazka je kde hravate.. jestli na svem ci na gameparku ..atd ..
Readyxx napsal:
sice to neni o texturach pac minecraft sem sice hraval ale nak me to nevvrusovalo takze tex neresim ..i kdyz sem uz videl doom textury a docela pekne..ale otazka je kde hravate.. jestli na svem ci na gameparku ..atd ..
Toto je kvalita, vietnamská kvalita. Ne fakt tenhle je dobrej a mohl by se líbit lidem co maj rádi postapokaliptickou dobu http://www.minecr...ture-pack/
Upravil/a SuperHunter dne 08.11.2012 15:17
Dřív jsem měl chvíli Dokucraft, to byl ještě původní majitel. Pak jsem měl Johna Smitha, Sphax, ale teď používám snad nejlepší TP co existuje. Jmenuje se.. default Obrázek snad není třeba
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Taky jedu na Dokucraft (dark) a měnit dlouho nehodlám, pač je to pro mě kovbojka přivyknout si pak na něco jiného Ale musela pro jistého arachnofobika předělat pavouky, tak aby se jich už neštítil
já používám asi 2 nebo tři TP každý se mi líbí a v každém dělám stavby takové aby mu odpovídali. Jinak nejraději sem (dříve ) používal Sphax PuBDertcraft
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig
Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.