ok, já ho tu normál vidím. kdyžtak tady je odkaz http://www<tečka>youtube<tečka>com/watch?v=Sgto0jgXIXI&list=PLFA2676A4E573BDC7&index=1&feature=plpp_video - tak by z toho neměl udělat neviditelné video
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak tady to je
EDIT: To je Dokucraft Light, zkoušela jsem to stavět v High ale ten byl moc Altmerskej
EDIT2: To není láva tam vlevo, to tak jen vypadá když je to tak malý, to je Svítišutr Glowstone kterej zastupuje Dwemerskej kov, jinak by se mi tam spawnili mobové až to zapnu na Normal
Upravil/a Mopidu dne 23.06.2012 15:17
Tak obrázky z Atlantis se mi uložily nevím kde, ale možná bude upnuté video z jedné menší věci. Hoďte sem někdo taky něco už dokončeného, rád bych kouknul na díla svých kolegů
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak obrázky z Atlantis se mi uložily nevím kde, ale možná bude upnuté video z jedné menší věci. Hoďte sem někdo taky něco už dokončeného, rád bych kouknul na díla svých kolegů
Screenshoty se ukládají do .minecraft do složky Screenshots (překvapivě )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.