Čau, od včera mám Skyrim také koupený (legální verzi ). Nejprve jsem instaloval Steam a pak se mi spustilo stahování hry ze Steamu. A já se chci zeptat zda je to v pořádku, že se hra stahuje ze Steamu a, že se neinstaluje z CDéčka (jestli-že je to správně tak nechápu proč tam to CD vůbec dávali ).
Měl jsi zastavit stahování ze Steamu, vymazat místní obsah a pak spustit instalaci z CD v počítači. Je to nešvar Steamu, že se Ti to začne automaticky stahovat.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Jestli jsi se stahováním někde ke konci, tak už to nech. Fakt to ničemu nevadí. A pak se ti ještě začnou dostahovat aktualizace, tak se nediv. Jo musíš chvilku počkat, než vyrazíš na pláně Skyrimu.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.