Koupil jsem si origoš Skyrim - Dawnguard a pomocí produktovýho kódu jsem si ho chtěl na Steamu stáhnout.
Jenže se mi v záložce steamu "Games" žádnej Dawnguard neobjevil. Pořád tam mám jen základní Skyrim. Nemusím náhodou Skyrim odinstalovat a nainstalovat znovu a teprv potom se pokusit doinstalovat Dawnguard??
To DLC sa ti okamžite stiahlo do Skyrimu. Nevytvorí ti to novú hru. Ak sa chceš presvedčiť či máš Dawnguard stiahnutý, zapni si Skyrim a v launcheri klikni na Data Files
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Sanued napsal:
To DLC sa ti okamžite stiahlo do Skyrimu. Nevytvorí ti to novú hru. Ak sa chceš presvedčiť či máš Dawnguard stiahnutý, zapni si Skyrim a v launcheri klikni na Data Files
No tak jsem v menu Skyrimu (ještě před spuštěnim hry) kouknul do kolonky "Herní data" a Dawnguard tam mám zaškrtlej. Ale když hru spustim a začnu hrát od poslední uložený pozice, nevidim žádnou změnu, ani na mapě další kus světa neni
Až od 10 levelu ti stráže povedia o Dawnguarde alebo stretneš v hocijakom veľkom meste človeka čo pre Dawnguard verbuje ľudí, až potom sa začne ta dejová línia.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Sanued napsal:
Až od 10 levelu ti stráže povedia o Dawnguarde alebo stretneš v hocijakom veľkom meste človeka čo pre Dawnguard verbuje ľudí, až potom sa začne ta dejová línia.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.