Nazdar Mam takový dotaz :/ Včera sem se tu na něco ptal a kvuli warez mi to zamkly. Tak sem se rozhodl nainstalovat skyrim přes CD které vlastnim.. Originál. Ale je tu problém, když ho dám instalovat tak mě to vždycky hodí na steam a ta hra se pak celý den stahuje :/ A naši mi nedovolej takhle dlouho stahovat, takže se chci zeptat. Nevíte někdo jak instalaci přes stema obejít?... Jako že vložím diska a bude se mi to instalovat rovnou z něj. Předem dík za rady Ten warez mě už taky začíná pškně štvát jak je zabugovaný a pak tam nejdou dávat mody a téma na warez tu zamykaj Dík...
Mam rád noční krádeže... Jsem jeden nejlepší ze Slavíků.
Ono totiž odpovídat na otázky ohledně warezu a řešit problémy z toho vyplývající odporuje pravidlům fóra, se kterými jsi souhlasil při registraci, nehledě k tomu, že warez je právě zabugovanej jak nic dobrýho a řešení není vždy jednoznačné a stejné pro všechny.
Co se instalace přes Steam týče, tak netuším, ale myslím si, že na CD je pouze jistá základní kostra hry a ze Steamu se dotahují aktuální data, odpovídající poslednímu patchi, aby hra ve výsledku běžela co nejlépe. Ono je i na krabici napsaný, že pro instalaci je nutné internetové připojení a Steam, takže si myslím, že obejít to legální cestou nejde.
Mimochodem, píšeš, že se ti to stahuje celý den, ale třeba já osobně jsem měl hru nainstalovanou asi tak za půl hodiny, až necelou hodinu.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
My totiž máme omezený internet za měsíc mam nějaký limit a pžez ten nemužem :/ A de to nějak obejít.. Našel sem pár navodů jak to udělat ale je to strašně nesrozumitelný takže doufám že mi to tu někdo vysvětlí jak to mam udělat
Mam rád noční krádeže... Jsem jeden nejlepší ze Slavíků.
S abstrigem jsem na tom stejně.. Taky máme tak nějak "omezený" internet a nemohu z něj stahovat data celý den.. V dalších dnech by se to objevilo na rychlosti připojení (hodně pomalé)... Ale to asi závisí na zprostředkovateli sítě...
ke stahování hry.. Mě celkově instalace hry + Steamu (který jsem do pořízení Skyrimu neměl) trvala 2 hodiny..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.