Mopidu napsal:
Ubisoft dává zadáčo Rayman Origins což stojí za zmínku
To ale bude až od 17. nebo ne? Ale tuhle hru zrovna docela chcu
Jojo až od 17. je zdarma Rayman. Teď je tam ještě Splinter Cell, ale taky se na Raymana těším.
Pak by mohl být Assassin's Creed zdarma (jednička s Altairem) a byl bych spokojen, protože bych měl kompletní příběh Desmonda a nebo Far Cry (jednička) mám ho sice koupený, ale krabicové verze mi nefungovala na W7 u digitální verze bych měl jistotu, že to fakt půjde.
No... Snad se mi jedno z těchto dvou přání vyplní
Ták to tu máme! Open beta Battlefield 1 na Originu! kdo si chce tuhle propagovanou hru zkusit tak má ode dneška šanci. má to asi okolo 7 GB na stažení takže chvilička
Homefront: Revolution je na Steamu zadara - lze hrát jen do konce víkendu !
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
(Nechceš kožich z hranostaje? ... Nechci, nechci... Nechci NECHCI!
Nechceš vstoupit do partaje?... Nechci, nechci... Nechci NECHCI! )
Upravil/a Adrian_S dne 07.12.2016 18:04
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ode dneška až do neděle je možné si na Uplay, nebo na Steamu zadarmiko zahrát hru Tom Clancy's The Division.
Taktéž je ve stejném časovém rozmezí možné získat všech sedm her zdarma nabízených v rámci výročí UBI30
Upravil/a SeveruS dne 16.12.2016 16:40
Mám tu po dlouhé době update do téhle části fórka ... na humble bundle je free Red Orchestra 2: Rising Storm ... nehrál jsem, ale je to MP střílečka z druhý světový tak sakra http://www.humble...ar-edition
Na Humble Bundle je dočasně zdarma Shadow Warrior: Special Edition. https://www.humbl...nner_cross
Já osobně akci využil jako bezplatný update původní verze na SE.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.