Petice je zasílána na velvyslanectví v ČR tedy si s tím v Sudánu nevytřou prdel.
Upravil/a LordeS dne 12.12.2016 22:47
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
PAradox je, že tady jsi mi odpověděl jen ty, a tam mně na pozdraf odpověděli celkem tři idi... achjo, když si představim, jak to tady před ár rokama frčelo.... vidím tu strašnej posun tý doby, nebo jak to říct...
Mike napsal:
PAradox je, že tady jsi mi odpověděl jen ty, a tam mně na pozdraf odpověděli celkem tři idi... achjo, když si představim, jak to tady před ár rokama frčelo.... vidím tu strašnej posun tý doby, nebo jak to říct...
...
Chtělo by to vyvolat obří hádku nebo najít obětního beránka.
Případně vzývat satana a obětovat krev z osla.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Aurelius napsal:
Trošku brzo, ne? Já ráno ještě škrábu skla u auta
Ale jináč by to u nás už asi taky šlo... Odpoledne vcelku příjemně svítí sluníčko a občas foukne trochu studený vítr.
To maso vypadá dost dobře... (naštěstí jsem už po večeři )
Tak, chtěl jsem už včera - páč bylo fakt nádherně, ale nějak to nevyšlo... Tak jsem začal až dnes..
Maso už nezbylo, sorry jako... Ale bylo VYNIKAJÍCÍ!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.