Jen si zvykej... Milostivý pán podsvětí má vždycky originální podpis
Třeba "pana Bubliňáka"..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já bych řekl, že je to muž...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Hej, ale toho bubliňáka jsem tu prvně sdílel já, takže je moje zásluha, že si to dal do podpisu
- Pokud jste si toho nevšimli, tak tu ovlivňuji celý chod fóra. To, že má Mopidu v odznacích, že je vrah a to, že tam má Matt popelnici je částečně moje práce! A to zdaleka není všechno. :3
Upravil/a Lord Rade dne 20.10.2015 17:20
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Přátele, mám otázku.
Plánuji si koupit nadupanej herní noťas. Zajímalo by mne, jaké preferujete výrobce.
Asus, Acer, Dell, Lenovo.... ?
Já měl 2x Acer a jeden Asus.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
hRDLA napsal:
lordes, mám lenovo už přes půl roku a šlape suprově
Já si myslím, možná to tak už není, že Lenovo je spíš kancelářskej notebook. Že jsou spíše zaměřený na rychlost systému a čtení dat, než na pařby, kde potřebuješ více věcí najednou plus über grafický zpracování.
tvl vyjde Fallout 4ka a já na něj nemám železo...
EDIT:
Asi nejsem jedinej, kdo obměňuje
foceno včera
Upravil/a LordeS dne 20.10.2015 17:57
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tjn, protože kupovat si PS4 a televizi fakt nebudu.
Est Sularus Oth Mithas
Tak ty, ale já PS4 mám Jen se mi prostě nechce hrát takový RPG na konzoli... (Na ní si plánuju zahrát akorát Zaklínače 3). Hej já počkám, až to vyjde a stáhnu si (následující slovo nečtěte) pirátskou verzi. No a pak jestli mi to nějak normálně pojede, tak si koupím tadááá originál.
Jo a chci teď dokončit můj FNV mód. Čti zde: http://forum.madb...mp;t=12790
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Hej já počkám, až to vyjde a stáhnu si (následující slovo nečtěte) {đ&|\Ł€]@><* verzi. No a pak jestli mi to nějak normálně pojede, tak si koupím tadááá originál.
Jo tohle jsem udělal se Zaklínačem, ale je z toho fotoalbum. Holt moje 2GB grafika stojí za piču
Est Sularus Oth Mithas
LordeS napsal:
Přátele, mám otázku.
Plánuji si koupit nadupanej herní noťas. Zajímalo by mne, jaké preferujete výrobce.
Asus, Acer, Dell, Lenovo.... ?
Já měl 2x Acer a jeden Asus.
Lord Rade napsal:
Hej já počkám, až to vyjde a stáhnu si (následující slovo nečtěte) pirátskou verzi. No a pak jestli mi to nějak normálně pojede, tak si koupím tadááá originál.
Takhle to dělám skoro se vším, to se vyplatí dycky. Když to funguje a líbí se mi to, tak podpořím vývojáře koupí, ale jinak to jen upirátím. Dragon Age a Deus Ex jsou toho zářnými příklady, to bych si bez ozkoušení jinak nikdy nekoupila.
LordeS: Tak pokud herní noťas tak 100% MSI. Sice má ceny trochu jinde než ostatní výrobci ale stojí to za to. Lidi kteří říkají že ne ho v životě neměli v ruce.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.