Hm, já v ní zničil 2 myši...
Tahle hra je klikací orgasmus.
LR: jelikož si mě vybrali na letišti pro namátkovou kontrolu a v ČR mi nevěřili, že na té fotce jsem opravdu já, jsem rád, že jsem žádné nevezl
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
LR: jelikož si mě vybrali na letišti pro namátkovou kontrolu a v ČR mi nevěřili, že na té fotce jsem opravdu já, jsem rád, že jsem žádné nevezl
Ten Whirtův podpis není pro mě tak strašidelný.. Ale.. Mě se pořád zdá, že ten chlápek, co se drží za vlasy a vyděšeně zírá, vypadá jak Till Lindemann (frontman německých Rammstein).
Tady pro porovnání
Upravil/a Adrian_S dne 20.10.2015 11:50
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.