Já googlit nemusel, ve škole mám Dějiny filmu a počátky filmu už jsme probrali
Já ani nevím, jestli na něj lidi nechodili kvůli tomu, že byl divnej (ale asi jo). Mě by ale jako diváka nejspíš tehdy odradila ta stopáž.
No co už, nějakej význam musel mít (kamera, efekty, scénář, creepy herecký výkony,.. ), když ho mám v povinný kinematografii
No, když se na to člověk koukne z dnešního pohledu, tak byl nadčasový a významně ovlivnil spoustu nejen filmových tvůrců. Hlavně to je asi tím, že byl jeden z prvních science fiction filmů. Třeba jsem se dozvěděl, že Pink Floydi v The Wall byli inspirování pochodem z filmu a Sepultura přenesla poselství na jedno jejich album.
Jak jsem řekl, tak jsem celý film neviděl, ale zaujal mě tím vizuálním zpracováním a ztvárněním světa, takže se na něj snad v blízké době podívám a pochopím ho
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To určitě pochopíš, příběh je vcelku přímočarej
Každopádně ten vizuál je fakt výbornej, za to to stojí. Hlavně první půlhodina docela nadchne
Ale až po hodině filmu vyjede titulek "Konec předehry", tak tě to trochu zarazí
EDIT: Mimochodem je mezinárodní den knihy, popadněte nejbližší knihu po ruce a vypište pátou větu ze strany 52.
Moje toho moc neřekne a navíc je anglicky: "Go off alone together!" (sice se všude píše, ať neříkáte název knihy, ale pište jak je libo )
Upravil/a Whirt dne 04.10.2015 23:48
Takže jsem byl na Road to Blizzcon. Estli chcete, můžu vám toho povědět víc, ale myslím, že celkově to nejlíp shrnuje můj 9gag post http://9gag.com/g...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To jso vinylový figurky HotS, který se prodávali myslím i minulej rok. Nikdy nevíš jakou budeš mít.
Nu, a já jsem se zapojil mezi těch několik lidí, co tradovali ty figurky jak blázni Celou neděli jsem jenom tradoval A ty figurky jsou podle toho jakou měli hodnotu - Tyraela skoro nikdo neviděl, Arthas se vyměňoval i za 5 jiných figurek, ale Raynoři se pomalu i házeli do odpakových košů, nikdo je nechtěl
Samozřejmě jsem dostal všechny ty nejvzácnější a ty co jsem chtěl **19 (mám jich celkem 6)
Směnný obchod: Level BadWolf
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak jsem teda koupil, nainstaloval a zkusil Diablo II.
Dnešní hraní vypadalo nějak takhle: "Ta krabička je sexy."
"Wow, jak je to starý?!"
"Vypadá to nice."
"Taaakže si vyberem... třeba Nekromanta. Nekromanti jsou cool."
"Ovládání, skilly... ti golemové by mohli být hustý."
"Takže mám jenom tuhle hůlku, vypadám jak gothik z 20. století a mám zabíjet démony? A man's gotta do what a man's gotta do, I guess."
"Nějaký roguny vám zběhli... I guess you might say they went... rogue...
...
ba dum tss"
"SPRINT FOR LIFE"
"Ha, oni padaj na jednu ránu už tady."
"Tady je jich nějak hodně, radši si vyvolám toho kostlivce." *kostlivec se objeví, z nějakýho důvodu je lidksej, vezme svoje šarovný vybavení, jde pobíhat po celý mapě a všechno vyzabíjí, takže já pak jenom chodím a sbírám loot a snažím se toho kostlivce dohnat. Abysme byli fér, do jeskyně to chtělo kostlivce dva.*
TL;DR: Necroboss. Ezy life. #swagletons for presidentsXVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.