zdravim nevim jestli jsem tu spravne, ale mam problemy z hrou skyrim.
Hru mam klasicky ze steamu a pokazde kdyz ji zapnu tak hned na zacatku jak jedou na voze to zamrzne
Moje pc si myslim je dostacujici
Operating System: Windows 8.1 64-bit
Language: Czech (Regional Setting: Czech)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 06/15/09 10:37:30 Ver: 08.00.14
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8192MB RAM
Page File: 3054MB used, 7056MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Diag Version: 6.03.9600.17415 64bit Unicode
PS: mel sem donedavna win 7 na kterych to delalo take, extra sem instaloval 8 a stale to same.
Je nejaka moznost jak to rozchodit uz sem skousel uplne vse. kompatibilitu,ruzny mody www.enbdev.com
Asi jsem slepej, ale nevidím ve tvém seznamu grafickou kartu. Zkus stáhnout nejnovější ovladače.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
zamrzne to vždy ve stejný části? jestli by to nevyřešil save od někoho jiného
EDIT: Ověření integrity mezipaměti hry, přes Steam, jsi určitě zkoušel, že?
Upravil/a LordeS dne 23.04.2015 18:55
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Hehe...ty si asi neuvědomuješ že požadavky na Skyrim bez problému splňuješ viď ? Ten PC cos tu postoval je na Skyrim trošku přehnanej (tím trošku myslím HODNĚ).
Tak ani po tom módu co jsi mi poslal to nejde při tvorbě postavy to po chvíli zamrzne ale uz to konecne vyhodilo blue screen kde stalo driver verifier detected violation rzpmgrk. sys
Podle všeho to má co do činění s razer synapse mám klávesnici deadstalker ultimate zkusím zítra nahodit starou myš a klávesnici a odinstalovat vše od razer. Jinak uz opravdu nevím
Šla ti hra někdy bez problémů?
Neinstaloval jsi nějaké módy? Nebo si nenakradl DLCéčka?
Zkus všechno smazat, né jen přeinstalovat. Nejdřív ve steamu a pak si najdu složku se hrou a pokud tam něco zbylo, tak smaž i to a znovu instaluj.
Počítačem to určitě nebude.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hru jsem prvni stahl pres torrenty , ale delalo to problemy ty same co ted.
tak sem si ji ofic koupil a pred instalaci sem formatoval hardisky a nove instaloval win. takze cista instalace.
Prvne sem skousel skyrim bez modu stejny problem. zacal jsem modovat a stale stejny problem. vypnul sem vsechny mody a i dlc a hra sla zapnul sem vsechny mody krom dlc hra sla
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.