Mopidu napsal:
:c see you cowgirl someday sometime
Jináč:
Prokoukla jsem tě, bastarde
Já? A bastard? Mope.. To je fakt vtip, že jo?
Ano, vím o tom.. a mě to nevadí, žes to prokoukla.. Ale jak píšu, mně vážně nejde o rande... hehehe
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Takhle zdegenerovaný lidi jsem už dlouho neviděl... *facepalm
Píšu, že jsem se jí jen nabídl, že jí pomůžu, protože je to zkrátka kamarádka. Nic víc, nic míň... A ne, Lorde, nemáš pravdu.
Huh.. podívejte, vážně se omlouvám za spam (omylem jsem vstoupil do Mopininy daedrické říše), ale chtěl jsem použít tuto cestu pro její pomoc.
Jestli v tom vidíte něco jiného, to je vaše věc. Své jsem si řekl a dál to rozebírat nechci. Protože bych se už opakoval...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Takže, když prodám svojí duši nějaké stránce na FB o dracích a různých další chujovinkách má Adrian větší šanci dostat nějakou šťabajznu? No tak ať se zadaří.
Každopádně píšu sem teď hlavně kvůli tomu, že jsem vyhrabal z hlubin internetu celkem fajné seriál jménem "Freaks and Geeks" mnoho z vás se jistě ztotožní s názvem ať už jako frajírek nebo onen geek... no k věci. Je to o bandě středoškoláků prostě jejich příběhy atd. a není typ seriálu jako "Hanka Montana" doporučuju mladistvým i starým kmetům co by si rádi zavzpomínaly na střední (sice se to odehrává v Americe, ale s nějaké podobnosti tam budou přece jen nejsme všichni tak odlišný ). Toť asi vše.
Jo a ještě nakonec LR s mulletem. Zdroj: Špinavej Joe (taky dobrá blbinka)
U Devítky... proč já vždycky musím narazit na lidi, kteří hned myslí jen na to jedno??
NIC! STOP! SE*TE NA TO, JAKOŽE JSEM NIC NEŘEKL... Ono to bude přeci jen.. lepší...
Upravil/a Adrian_S dne 19.03.2015 20:50
Ale být Adrianem, tak bych taky dělal, že mi o to nejde. Protože si tu pravděpodobně toto téma právě prohlíží, jestli její uchazeč šíří její moc. Good job.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Náhodou já jsem velmi romantická osoba. Hlavně myslím na vztah, proto taky skončí předtím než dojde ke zdárnému konci*.
Upravil/a matthew074 dne 19.03.2015 20:54
Lord Rade napsal:
Ale být Adrianem, tak bych taky dělal, že mi o to nejde. Protože si tu pravděpodobně toto téma právě prohlíží, jestli její uchazeč šíří její moc. Good job.
Sorry, Rade, ale podprahová reklama není moje silná stránka... A jestli myslíš, že upřímnost je způsob, jak nalákat lidi na něco, s čím bych je mohl manipulovat...
herdek.. to zní dobře! Na to jsem vůbec nepomýšlel! Díky za tip.. v budoucnu to zlepším k dokonalosti!!
Mopidu napsal:
Adriane, nehledáš svůj smysl pro humor? Myslím že jsem dnes viděla mrtvou kočku co vypadala jako on
Myslíš Rimmerův smysl pro humor?
EDIT: Jiné téma: Koukám, že anketa se vyvijí tak nějak nečekaně..
GO, STORMCLOAKS, GO!!
Upravil/a Adrian_S dne 20.03.2015 09:47
Taky jsem se do jedný skupiny přidal..... po měsíci se bez mého vědomí přejmenovala na: Podporujeme Jiřího Paroubka
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS: Tenhle postřeh napiš, co nejrychleji k libovolnému tématu na novinkách. Uvidíš, že budeš mít velkou podporu komunistické a buranské frakce, kteří jsou proti tomuto zlu. Hm, vlastně tam jiné frakce nejsou..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
EldeR napsal:
P.S. A víte proč lidi myslí jen na "jedno"? Protože to je moc příjemnej způsob trávení volnýho času
TOHLE.
Tohle mě ve zkratce vystihuje A ne, už se za to ani nestydím
Upravil/a BadWolf dne 20.03.2015 15:07
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.