Dobrá otázka..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
jo ahá až teď jsem to pochopil
Upravil/a LordeS dne 01.01.2015 02:01
Est Sularus Oth Mithas
Mám malý dotaz: vím, že tady hodně lidí poslouchá "epickou" hudbu. Ale já nemám tyhle Immediate Music, Two Steps from Hell nebo E. S. Posthumus moc v lásce. Zní mi to všechno stejně a strašně lacině. Líbí se mi od nich akorát "To Glory" a "Heart of Courage". Hledám spíš něco skutečně epického, ne jen něco, co jede v zajetém stylu bubnů a rychlého smyčcového staccata. Něco ve stylu "Adagio in D Minor" od Johna Murphyho nebo "Window of Appearances" z Glassovy opery Akhnaten. Netuším, jestli tady vůbec někdo ví, o čem mluvím, ale napadlo mě, že byste třeba mohli vědět i o nějaké "epic music alternativě". Tak se ptám
Malá poznámka bokem: nepleťte si, prosím, nový a Nový rok. Nový rok je ten jeden jediný den, ten svátek 1. 1., zatímco nový rok je celý následující rok (v tomto případě to byl rok 2015). Takže když lidem přejete hezký Nový rok, přejete jim hezký jeden jediný konkrétní den, nikoli celý následující rok!
Upravil/a nagasadowcz dne 01.01.2015 17:02
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Kromě ostatního a toho, že jsem byl násilím vyhozen z podniku, tak jsem skončil bez peněženky s pár tisícema a veškerejma dokladama. Teď se snažím vypátrat, jakej taxikář by to u sebe mohl mít.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.