Nové videjko ze hry This War of Mine - nebo zde YouTube Video
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike napsal:
Ligosi, přesně ... Jako já z prostřeno viděl jen pár ukázek včetně tý, kde holka leje vodu a chlazený kuře nebo co, čímž ho dle svých slov vaří. No šílenost ten pořad...
No, do těchto druhů pořadů naschvál vybírají tyhlecty individua, aby bylo na co koukat.... Kdyby tam dali nějakýho zkušenýho šéfkuchaře, už by to nebylo vono (to si rovnou lidi můžou pustit Pohlreicha...)
Jinak - TV užívám jen jako prostředek k pouštění filmů z DVD, flaschky, nebo jako hudební pozadí k přátelskýmu pozesení u pivka...
K Prostřeno - No tak ten pořad je určený pro amatérský kuchaře, kteří si chtějí pár korun přivydělat, nebo se jen ukázat v TV. Pro profesionály je tu mnoho jiných pořadů. Berou tam skoro každého, protože se skoro každý den natáčí nový díl a potřebují lidi. Ani na nějaké extra castingy není čas. To natáčení je navíc tak uspěchané, že není na nějaké přípravy čas a náhradní pokusy, kvůli přeřeknutí se dělají jenom v těch upoutávkách, kdy tam ostatní mluví, jak se jim to líbilo. Lidé proto bývají dost vystresovaní, protože je režie popohání dopředu...
Já sám na to nekoukám, ale nevím, proč takový hate. Každého baví něco jiného. Já relaxuji u Survivora a třeba moje babička občas u tohohle.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
K "Prostřeno!": Viděl jsem pár dílů a nenadchlo mě to.. Spíš jsem se bral za hlavu, koho to tam vzali.. (ale už je to nějaká doba zpátky)
Ani teďka toho "Survivora" nesleduju, i když jsem sledoval (tyhle díly jsem viděl, vím, jak dopadnou).
Pro mě je posl. dobou televize spíše jen prostředek, jak usnout. A stejně se dívám jen na 3 programy: Prima COOL, Rebel a Retro (někdy i na ostatní, když tam dávaj něco dobrého)
To matthew: Fear of the Dark??
Jinak, musím se pochlubit, dneska v práci jsem měl čistě TAMRIELSKOU VEČEŘI:
Bretonské fazole s opekánou klobásou a k zapití...
Tak, a teď mě trumfněte.. "Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Survivora si stahuji. Teď koukám na 25 sérii a jsem dost spokojen s lidmi, kteří se dostali nejdále. A to po dlouhé době!
No já na TV koukám jen na dokumenty a hudební pořady. Ostatní jen velice málo.
A: Zrovna jsem ti napsal PM ohledně tvého díla.
Upravil/a Lord Rade dne 19.11.2014 23:52
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ehm ... je potřeba si uvědomit, že Prostřeno je realityshow a podle toho se to taky natáčí... nabrat bandu exotů, nechat je vymetat cizím ve skříni a zasvěceně komentovat kulinářský výtvory ostatních....a ještě to šikovně sestříhat... Přitom ten pořad není ani snad o tom, jak kdo vaří, ale jakej je kdo exot. Někdo problémovej se prostě najde v každé sestavě Ono ruku na srdce, kdyby se tam akorát vařilo, všichni byli spokojený a všecko se jim líbilo, tak na to nikdo koukat nebude
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
1) Olomouc je naprosto geniální městečko a hrozně se těším, až tam budu studovat, pokud to vyjde.
2) Praha je strašně přiteplený stát ve státě. Ale Mike i koncert byli super, tak jsem to nějak přežil.
3) Mike TV má, ale bude ji vyhazovat. Taky nemá moc žárovek a spí na zemi, i když nemusí.
4) Na Praze je fakt skvělá jedna věc - metro. Miluju metro. A letadla.
5) Prostřeno je nehorázná debilita nejvyššího kalibru, kam zvou nehorázné debily nejvyššího kalibru, aby naplnili očekávání. A i přesto se na to občas velmi rád podívám a dobře se u toho pobavím, protože občas prostě něco takového potřebuju.
6) Nejlepším filmem roku je pro mě zatím ruský Leviatan. Až bude dostupný, určitě se na něj koukněte, rozhodně to stojí zato! http://www.csfd.c...-leviatan/
7) Ne, Mikeu, nedali jsme vodku a pivo po koncertě, nýbrž před a při. Já si pak na jednu písničku hačnul na zem, abych si užil zbytek koncertu Ale stálo to za to.
8) Jo a Mike má hezkou ségru.
9) HOWGH.
10) P.S.: 10 bodů je lepších než 9.
Upravil/a nagasadowcz dne 20.11.2014 13:23
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.