EldeR napsal:
Já bych letěl hned .... stejně jednou chcípneme, tak proč ne ... a tohle by za to rozhodně stálo
Jj souhlasím. Podívat se na ten náš kus šutru z jiného pohledu. Ale radši bez návratu.
Vzít si s sebou flašku whiskey, krabku cíg a nabitou pistoli...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No myslím, že je všem jasné, proč je to bez návratu.
Ale pochybuju, že by někomu dovolili si vzít chlast, cigára, nebo zbraň Ne, ne. Pochybuju proto, že by vybrali byť sebemenšího kuřáka, nebo hospodskýho návštěvníka. Když už, tak si zemřít pomalu na rakovinu, nebo něco horšího a hlavně to vysílat na Zem, aby se u toho lidi bavili
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
A mohli by z toho udělat mezi-vesmírnou reality show..
"Jak Země dobývá vesmír"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Myslíš, že to bude mít nějakou sledovanost? Asi jo, když to bude do vesmíru.. Ostatně, řekl bych, že bude jen jedna řada.. opakovat to jako Superstar asi nebudou.. (taky dobře)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Bude asi jen pár dílů, pak budou všichni křičet: ,,Mami, chci domů!" a všem jebne, tak moc, že to budou cenzurovat více, než reality show The Osbournes. A druhé řady se beztak nikdo nedožije
Ale jo. Jinak já myslím, že by to mělo mega úspěch, když si vezmeš, kolik lidí dnes pořád čumí na horší kraviny.
Jo, a pak jim režie nařídí, aby začali dělat nějaké blbosti, hlavně nahotu apod.. a hned jim stoupne sledovanost..
Sám se na takovédle blbosti nedívám, max. na "Survivora" (v češtině.. nechápu, jak to někdo může takhle překládat, ale budiž.. "Kdo přežije" ).. U toho se aspoň člověk zasměje.
Jo.. byly doby, kdy jsem se díval na Vyvolené, Superstar a další blbosti, ale to bylo také v té době, kdy to dávali poprvé.. Řekl bych, že se na to každý podíval.. No.. a pak, když to začali opakovat, tak jsem to vypnul.. Takže.. z těhlech reality toho znám dost, ale neviděl jsem mnoho.. A ani vidět nechci..
Upravil/a Adrian_S dne 15.10.2014 16:59
No Survivora mám taky rád.
Jinak pochybuju, že by si ke sledovanosti dopomáhali vesmírnou nahotou To už by bylo vážně moc, jelikož má být tohle jen způsob financování projektu a takhle by to ztratilo smysl.
Heleď, Amíci jsou zvrhlí a tohle by klidně udělali.. Takže já bych se tomu ani nedivil..
Amíci možná, ale ti Nizozemci těžko. Vážně, pokud by to vyšlo, tak bych těm lidem nedával žádný scénáře, žádná zpovědnice a kamery do sprchy taky ne. S tím by to bylo absurdní.
To mě tak napadá.. Toho "Survivora" vlastně hraju v práci.. Nebo aspoň jsem ze začátku hrál, když jsem tam nastoupil.. Každou chvíli někdo nový přišel a zase odešel.. Já už jsem někde za polovinou hry...
Ano, projekt bude nejspíš financován z vysílacích práv stanicím po celém světě, jak psal Rade. Nesouhlasím ale s myšlenkou, že by do toho jakkoli zasahovala nějaká "režie", nebo že by to byla laciná reality show. Jde tu o seriózní krok pro celé lidstvo a pro vědu, astronautiku především. A ano, myslím, že sledovanost by měli první lidští osadníci na Marsu sakra velkou. Já bych se taky díval a byl bych tím naprosto nadšený. Moc doufám, že se to povede a že to bude mít úspěch! Ne jen ta "reality show", ale celý projekt.
A ano, Rade má pravdu i ohledně alkoholu apod. - na tuto misi nemsí NIKDO, kdo je závislý na ČEMKOLI. Např. je-li někdo odkázán na JAKÁKOLI léčiva, pak se pochopitelně této doživotní mise účastnit nemůže...
A kdybych na to měl já, abych tam jel, tak bych jel. Vzhledem k tomu, že v době, kdy bych mohl teoreticky vyrazit, by mi už bylo 30 a měl bych tedy za sebou to nejlepší, co pozemský život nabízí... Asi ano, asi bych neodolal a přihlásil se. Nemám jim ale co nabídnout, takže zůstanu doma a budu to se zatajeným dechem sledovat a držet pěsti!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To by pro vás bylo opravdu tak snadné opustit navždy rodinu a přátele? Vezměte si, že ti z vás, kteří teď nemají rodinu vlastní, tak to vidí jinak, ale až budete mít na krku děti, tak jim těžko řeknete: ,,Vyližte mi prdel, letím na Mars"
Lord Rade napsal:
To by pro vás bylo opravdu tak snadné opustit navždy rodinu a přátele? Vezměte si, že ti z vás, kteří teď nemají rodinu vlastní, tak to vidí jinak, ale až budete mít na krku děti, tak jim těžko řeknete: ,,Vyližte mi prdel, letím na Mars"
To zase záleží na situaci a osobnosti člověka.. Já, kdybych měl vlastní rodinu, tak bych samozřejmě neletěl.. Ale kdybych jí neměl a takřka.. neměl co ztratit, tak proč to nezkusit.. Navíc, pokud nemáš přátele, tak máš další důvod, proč tu nezůstávat..
Ale říkám, to záleží na situaci a osobnosti člověka.. Ať si to každý přebere jak chce...
No. Let na měsíc taky nebyla žádná sranda. Jakože si vzali pár motorů, sestavili je, na bobek do kabiny dali Armstronga, do ruky walkmena s Dvořákem a vzhůru na měsíc.
Pokud vím, tak Apollo 11 je řadové číslo, takže hodně raket předtím selhalo.
Při letu na měsíc zahynula spousta lidí. A mnozí z nich téže měli rodiny. Oni totiž očekávali, že se vrátí.
O kolik se pokusili Rusové, to nevím, ale v Bajkonuru se taky cosi dělo...
A to, že jméno Niela Armstronga tak trochu upadá je pravda. A to hlavně proto, protože jméno Niel Armstrong se Sovětům nejspíš moc nelíbilo.
Podle mě je to špatně. Vzdyť dobytí planety je něco jiného než přeplavání moře (ano, taky měl Kolumbus těžké podmínky, skoro vzpouru na lodi, ale nehrozilo mu, že zůstane uprostřed ničeho).
Tím chci jen poukázat na to, že by jejich jména neměli zůstat zapomněna a taky, že ti první "čtyři vyvolení" můžou vzlétnout a taky rychle spadnout. Stát se může cokoliv, i když s dnešní technikou to je snad dokonalejší...
Upravil/a MightRider dne 15.10.2014 17:44
12 raket neselhalo a na Měsíc prvně doletělo Apollo 11. Ty předešlé byly spíš testovací lety, které neměli za cíl doletět na Měsíc, ale třeba ho jen obletět (Apollo 8). A pilotovaný let byl, až Apollo 7. Většina těchto astronautů doteď žije, takže o nějaké neúspěšnosti bych nemluvil
Jinak jo. Na tu dobu měli počítače s inteligencí dnešní kalkulačky, takže proto se doteď má za to, že na měsíci vůbec nebyli.
Kolombus byl nicka, protože to samé akorát za horších podmínek podstoupili vikingové, ale Leifa Eirikssona nezná tolik lidí, jak jeho.
Upravil/a Lord Rade dne 15.10.2014 17:54
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.