Lord Rade napsal:
na mého čecháčkosrba také nesahejte
BTW. předem dík.
Jn, taky bych si něj od chlapů sahat nenechal....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Na Lullyho? na lulánka? na frantíka? je ještě hodně názvů pro pindíka, ale tím Lullym si mě fakt dostal
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
To divný je no. Nejvíc hodin mám u Falloutu 250+ a jinak hru dohraju do 10 hodin a už ji nechám na pokoji. Víc času trávím holt na internetu, než u her. Měl bych to napravit.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ligos napsal:
Stejně je to divný, takhle vidět, čím jste "zabili" tisíc hodin svýho života...
Tak to čučím, já mám u Skyrimu 300+ s tím, že jsem komplet dohrál základní hru bez datadisků.
Ale jak říká Rade, taky v poslední době trávím víc času na netu.
Já v poslední době trávím nejvíc času čtením knih, co po nás chtějí, učením se a učením dětí. A všechno dohromady mě děsně vyčerpává... a sem vlastně chodím jen do "hádám, hádáš..."
Tyjo a co lidi, jak jde škola? Whirt, hRDLA... kdo další ještě dělá vejšku?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.