Albert, 2*Penny, Kaufland, Lidl, Billa - 18,5 K obyvatel. Když už se tu všichni chlubíte Jinak ještě můžeme začít vypisovat večerky a sámošky, jestli máte zájem
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Billa, Kaufland, Albert, Lidl, 2x Penny, Coop a spousta "mini-obchodů"..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
EldeR napsal:
hmmm máme tady Interspar, Kaufland, Penny, minimálně 4 Alberty + Hypernovu, Hrušku, 2 Tesca, 3 Lídly, Terno a to sem pravděpodobně na něco zapomněl
Tak Hradec Králové, kde je tuším 4. nejlepší životní úroveň v ČR. Mimochodem, zvyknul jsem si na Prahu. Už bych se nechtěl vrátit nějak jinam...
Lord Rade napsal:
Ey! Neobjevili jste náhodou nějaký dobrý historický film, který není o světové válce, nebo Asiatech? Nejlépe středověký. Díky.
Já vím, že ses ptal již před pár dny, ale teď mi docvaklo...
Co třeba Statečné srdce nebo Gladiátor?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian: To jsem samozřejmě už viděl. Ptal jsme se, protože čekám na nějaký zázrak, který mi tu někdo napíše a já ho přitom neviděl... Když se nad tím tak zamyslím, tak dobrých středověkých děl je pomálu a ty, co jsou, tak jsou inspirované romány. No snad jednou natočej film dle mé připravované knihy o Vikinzích
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Hmm, kdo má asi pravdu v označení rodu místního názvu? Místní, nebo někdo z Prahy? Bohůmžel, za spisovné se považuje to, co se užívá ve středních Čechách. Pravdou však zůstává, že jde o TEN Olomouc (původně Olomúc) - přivlastňovací formu od praslovanského mužského jména Olomút.
Upravil/a nagasadowcz dne 11.09.2014 22:08
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Hmm, kdo má asi pravdu v označení rodu místního názvu? Místní, nebo někdo z Prahy? Bohůmžel, za spisovné se považuje to, co se užívá ve středních Čechách. Pravdou však zůstává, že jde o TEN Olomouc (původně Olomúc) - přivlastňovací formu od praslovanského mužského jména Olomút.
Ne, jasné, asi máš pravdu ty, ale co vím, tak jsou akceptovatelné oba tvary. S tím, že teda kdyby záleželo na mě, tak maximálně přihlížím k místním zvkylostem, protože jinak bude svět unifikovaná koule s tím, že se smažou kulturní rozdíly o což se, dle mého skromného názoru, snaží např. drahá EU.
Zdárek, jsem zpět z Egypta...ze 44° do 12°.... to mě poser...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.