Whirt napsal:
Lidi! Stav paniky! Neznáte nějakou supr hru pro dva po LANu. (Nejvíc bych asi uvítal tyhle žánry: RPG/Strategie/Survival)
Člověče, nezlob se!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Whirt napsal:
Lidi! Stav paniky! Neznáte nějakou supr hru pro dva po LANu. (Nejvíc bych asi uvítal tyhle žánry: RPG/Strategie/Survival)
Na multiplayer přes LAN doporučuji Hyrule Total War
MTW2 navíc s jednotkama obrů, kouzelníků, lítacíma potvorama (draci, impové, hmyz). http://www.moddb....-total-war
Hele, na coop je to supr hra, jinak můžu doporučit na coopy Dead Space 3, Terraria, Minecraft, C&C 3, Company of Heroes, Borderlands/2, Fear 3, Guns of Icarus Online, Killing Floor, Left 4 Dead 2, Orcs Must Die 2, Sanctum 2, Saints Row 3/4, Titan Quest a Sins of Solar Empire: REbellion, al eněkterý si nezahraješ přes Lan no
Ak máš zájem o eL Péčka mrkni na 7Days to die. Zde první tři díly.
Nebo tu.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No tak jsem zjistil, kromě jiných vad, další vadu Win 8. Je teda zatraceně těžký na tom rozjet hru po LANu, nebo spíše LAN samotný. Jak máš člověk kurňa hrát multiplayer, když nemá internet a LAN nefunguje... V XPčkách a Sedmičkách s LANem nebyl žádný problém...
Upravil/a Whirt dne 17.08.2014 00:44
LANgoš podle mě funguje nejlépe s tatarkou, česnekem a sýrem, a jestli máte okno na sedmý nebo osmý blok svého městského obvodu už je celkem jedno.
Upravil/a nagasadowcz dne 17.08.2014 21:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To Mopidu: Pěkný podpis
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
nagasadowcz napsal:
LANgoš podle mě funguje nejlépe s tatarkou, česnekem a sýrem a jestli máte okno na sedmý nebo osmý blok svého městského obvodu už je celkem jedno.
děkuju, The reach je Hold Markarthu, tak proč si ho tam nedat, žeano
Kdyby někdo taky ňákej takovej GIF se jménem holdu chtěl tak jen řekněte, našla jsem jich hafo a všechny jsou nádherný
nebo klidně jakejkoli jinej s čímkoli, docela mě baví to hledat
Upravil/a Mopidu dne 18.08.2014 10:29
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.