Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike napsal:
V nekonečné konverzaci č. III., někdy na straně 238/239 se rozjela diskuse o jednom RPG testu. O tom, a i o jiných by měl být tento topic, tááákže, pokud an nějaký zajímavý psycho/rpg/jiný/úplně jiný/ test narazíte, podělte se o něj zde.
---
Jinak, výsledky z testu řešeného v nekonečné konverzaci.
Mike napsal:
BadWolf napsal:
EldeR: No vida, to už máme kněžku, upíra, chlápka přes pasti, nekromanta, řemeslníka a taktika, to už můžem vytáhnout do války
V tom testíku je asi spousta kombinací Škoda že nefunguje odkaz na ten testík s barvičkama. Ho zkusím vygooglit.
No, škoda, rád bych si jej udělal... A propos, nezaložíme na tyhle různé testíky topic? Třeba se to chytlo...
Výsledky: (ať je to pohromadě, kdyby někdo chtěl zakládat new topic)
Mike
METTALIC
Ligos
Bad Wolf
MortuusDominus
EldeR
Naga
hRDLA
Hele a tady je přehled všeho, co vám může z toho testu vypadnout:
(nechápu proč napíšu 'jsme' místo 'jsem' - se vždycky přepíšu, ale všiml sem si, že nejsem jedinej kdo se takto přepíše )
Upravil/a Aurelius dne 02.08.2014 17:39
Zajímavý, že já mám vždycky takový mechanický/řemeslný věci související se zručností a přitom jsem schopnej rozbít všechno na co sáhnu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.