Pokud pominu tu morální stránku, tak warez je obvykle zabugovanej jak nic dobrýho a docela to kazí požitek za hry, nehledě k tomu, že spousta věcí nefunguje tak, jak by měla, takže majitel warezu se obvykle neobejde bez "konzolových příkazů", aby vůbec dokončil quest a podobně. Takže když to shrnu, tak originál ti minimálně umožní lepší prožitek ze hry a ušetří spoustu nervů.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Zkráceně - za jeden si zaplatíš a za druhý ne.
Jinak u warezu jsi bez podpory, pravděpodobně tam budeš mít bugy, musíš si sám vyhledávat aktualizace a patchy a modifikace tam nejdou vkládat, alespoň tou běžnou jednoduchou formou, ale i to asi už někdo obešel.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ja sa priznavam, ze som si stiahol a odohral som kusok, ale potom ma to nejak tak prestalo bavit. na steame som zbadal zlavu legendary edition za 10€, tak som to kupil.. nikdy inokedy som do hier neinvestoval, ale toto fakt stálo za to.
Mať všetky DLC a možnosť namodovat si skyrim je pecka ^^
Ale tak to má bejt. Podívej se, jak sem na tomto fóru dlouho, a podívej se, kdy vyšlo vydání The Elder Scrolls: Anthology (poradim ti: bylo to září 2013). No, a než vyšlo Anthology, tak sem měl Skyrim staženej. Za prvé nebyly peníze(byly, ale sou lepší věci než hry), a za druhé pirátství sice nepodporuju, ale podle mně je zcela v pořádku si hru nejdříve 'vyzkoušet' a až pak se rozmyslet, jestli má cenu za to utratit danou finanční částku.
Upravil/a Nerevar dne 28.07.2014 12:13
Původní myšlenka warezu je hru si stáhnout a vyzkoušet , a potom podpořit vývojáře jejím koupením když se zamlouvá. Já se Skyrimem začínal na pirátský verzi, ale pak jsem si ho koupil a jsem spokojen. Odpada spousta práce s patchováním řešením bugů s češtinou která mnohdy nepracovala správně. Na originálu se mi taky hodně líbí podpora ze strany Steamu.
Live slow die whenever
Ja som tiež začínal s warezom a patch 1.2 až do 1.5 či 1.6 horšie bolo do toho pozháňať kvalitný preklad. Možná, že som mal šťastie, ale tých bugov som mal-vlastne mám v hre strašne málo. Ja ten warez dokonca mám aj teraz na druhom HDD, zo všetkými najnovšími aktualizáciami, tak tam nevidím žiadny rozdiel a verte či nie mám dojem, že mi to šlape lepšie ako orginál. Teraz ho používam len na vyskúšanie rôznych modov a aplikácii. Ak bežia bez problémov, tak ich kľudne môžem inštalovať do orginálu. Takže warez je dobrý aj na iné veci, nie len zoznamku s hrou.
Ještě tady je další věc, tady na fóru ti s warezem narozdíl od originálu nikdo neporadí, páč to odporuje jistým pravidlům.
Ale jak vidíš, i zde se warezáci vyskytují a až na absenci poradenství je nikdo nijak nediskriminuje....
Já na warezu taky začínal a když pominu chyby v plnění questů, tak mě nejvíc deptalo třeba to, že sem nemohl obléknout zlodějskou zbroj, nešlo mi kliknout na určité perky, občas mě hra nedovolila použít nějaký předmět a další.... proto nakonec zvítězila originální hra, díky které nemám v podstatě s ničím problémy a dokonce se mi zdá, že je v ní víc věcí jak ve warez verzi.
.
Sakra Nere, jak se ti vede v budoucnosti? Tady u nás v roce 2014 září ještě nebylo... Anthology vyšla 2013
Co se týká warezu, taky jsem ho měl dlouhou dobu pak jsem od snoubenky dostal origo a začal točit plno her, co jsem měl warez jsem si pozdeji koupil. A jsem za to rád v obchodě si můžeš hadry taky vyzkoušet - né každá hra má demo
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@LordeS: Tak od Ner je z kraje, kterému já pracovně přezdívám "planeta opic"... a podle mých zkušeností tam je buďto možný všecko, nebo se tam docela dost fetuje...
.
EldeR napsal:
@LordeS: Tak od Ner je z kraje, kterému já pracovně přezdívám "planeta opic"... a podle mých zkušeností tam je buďto možný všecko, nebo se tam docela dost fetuje...
tak to budem asi sousedi taky jsem si psal omluvenky do školy na víkend apod
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.