Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Napíšu sem zbytečný příspěvek jelikož nevím co dělat spát mě tělo nedovolí a zachvilku bych měl vstávat tak jsem tohle hodím. Ještě doufám že 400 příspěvek mě hodí další level.
Tak nic zbytečná ztráta času a energie!
Upravil/a matthew074 dne 16.07.2014 02:32
Boing
No... na to, co bylo napsaný v minulý nekonečný, ste toho naspamovali docela dost
Mimochodem Lene, když pominu můj vrozenej odpor k německýmu jazyku, mohl by sis lehce poupravit podpis? Klidně si tam napiš, že nemáš rád Mika, ale ten "Scheißedreck" už je asi trochu za čarou, nemyslíš?
P.S. Vím, že ti tím udělám radost, takže bych tě rád upozornil i na "pravidla fóra" konkrétně body 1.6a, 1.4.2b a 3.3
Upravil/a EldeR dne 16.07.2014 11:03
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@hRDLA: Haha, to je opravdu povedené. Obdivuji tě za tvůj vytříbený smysl pro sarkasmus a rádoby nevinnost podávanou s lehkostí myriády žlutých vychechtanců
A teď vážně - pokud vím, Mike už nic takového v podpisu nemá. Já osobně jsem ani nestihl postřehnout, že by tam něco takového měl. Zato Leník vystavuje na odiv svou urážku (a ještě k tomu s PŘEKLEPEM) mnohem déle.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.