Takže, volal jsem na ten blanik. Víkendové pobyty v létě NEPOSKYTUJÍ. pipina to má napsaný až u silvestra.... Na víkend by jsme mohli jet až v Září a později. Teoreticky bych mohl v Září 20-21 zbytek jsem v práci nebo pryč na dovolené...
NEBO mi nabídla, že bysme mohli jet na vikend 27-29 tento měsíc neboli příští víkend.
Nebo hledat jinde....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Ligos napsal:
Praha je pro mě daleko
Ale to je fuk, říkám rovnou, že bych nedorazil. Chci zůstat anonymní. A třeba jsem zrůda, co se stydí kvůli ksichtu chodit mezi lidi, co vy víte?
A to sem si řikal, že by to KONEČNĚ mohlo vyjít.......
A neni to nemožný, třeba dneska jdu s Mikem na sladkou hnědou vodu... (on jde na sladkou hnědou vodu, já si dám pivo)
Ono by stačilo nevykašlat se na to ale zkusit se taky na internetu podívat. Máte prázdniny a sedíte doma na zadku, tak co vám brání pro to něco udělat? Jednodušší je hodit to na někoho, viď Miku. Nemám miliardu času, abych hledal chatku.
Pomozte najít chatky a pak se pohneme dál.
Pokud to bylo s vaší ochotou stejné i loni, tak se není čemu divit....
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.