P.S: Promiň hRDLO, z nějakého důvodu mi nejdou posílat soukromé zprávy
Upravil/a Balerion dne 06.02.2014 08:57
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Pro ty, co vstávaj ve 4:20 nebo v 5:00 jsou i dvě kávy málo
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike & Ligos: Chlapci chlapci ... proč mě tohle děláte ??? Od pondělka nekouřím a poslední dobou začínám mít, díky alkoholovým excesům lidí v mém okolí, i poměrně zajímavou averzi k alkoholickým nápojům...... a vy tady chlastáte a hulíte jak sádrovej ježek !!!!
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR: Já spíš ujíždím na cole a vím, že bych neměl... dal jsem si na začátku února předsevzetí, že se v únoru nedám... no měl jsem každý den, kromě 5.2.
Mike napsal:
EldeR: Já spíš ujíždím na cole a vím, že bych neměl... dal jsem si na začátku února předsevzetí, že se v únoru nedám... no měl jsem každý den, kromě 5.2.
To ti to předsevzetí teda moc nevyšlo
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.