Ligos: Long story short - Pokud si připlatíte k již tak drahé hře a měsíčním poplatkům a koupíte si sběratelskou edici, tak získáte rychlejšího koně než ostatní, mudcraba jako peta, prsteny Mary - díky nim budete získávát rychleji s kamarádem XP, a i když jsem říkali něco jinýho, tak můžete hrát za Imperiála! ano, za Imperiála a můžete ho mít v jakékoliv ze 3 aliancí... ostatní fuck off
hRDLA napsal:
Ligos: Long story short - Pokud si připlatíte k již tak drahé hře a měsíčním poplatkům a koupíte si sběratelskou edici, tak získáte rychlejšího koně než ostatní, mudcraba jako peta, prsteny Mary - díky nim budete získávát rychleji s kamarádem XP, a i když jsem říkali něco jinýho, tak můžete hrát za Imperiála! ano, za Imperiála a můžete ho mít v jakékoliv ze 3 aliancí... ostatní fuck off
Hmm, díky za osvětlení!
No, ještě mi online hry nic neříkají.... Ale nikdy tvůrcům neodpustím, že si museli zrovna vybrat TES svět a tím pádem ho dokonale zmršit...
Když už člověk platí měsíční předplatné tak snad očekává, že v té hře bude přístupné úplně všechno, ne? Tohle zavání budoucím cash-shopem a já silně uvažuji o tom, že se na TESO úplně vykašlu. Zatím pro mě největší zklamání.
Bože, ZeniMaxi. Co jste to tam zas hulili???
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Naga - Švestka je jedna z mých nejoblíbenějších her!
"Přemku, já jsem také padlý na hlavu, ale kam se na tebe hrabu..."
"S dítětem je to ze začátku těžká věc. V noci se to budí. Musíš to nakrmit, přebalit..."
"Podojit! Podestlat! ... Tu močůvku vyvýzt."
Také jsem zvyklá na Smoljaka z nahrávky, ale věřím, že Svěrák to bravůrně zahrál vlastním způsobem D9ky moc za přehled! Myslela jsem, že už nehrají, nebo né často. To okamžitě plnáuji Díky, ještě jednou
Tasi - Teď o tom mluvím. Určitě přijedu!!!
Upravil/a PrincessLeia dne 30.01.2014 13:45
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Já měl dvě trojky, z latiny (dá rozum) a z matiky (já matiku umím ale pokaždý udělám nějakej debilní překlep ), jinak dvojky a jedničky. AJ, ČJ a FJ mám teda neklasifikováno, páč jsem hodně chyběl, ale jinak to jsou taky jedničky.
Po rozdávání šla celá škola do kina kde jsme si promítali...
Ten film byl o Stevu Jobsovi -_-
A já myslel že u mě Apple už nemůže klesnout -_-
Navíc se ukázalo že náš novej ředitel je taky Apple fanynka -_-
Ale už jsou (jednodenní) prázdniny, so I got that one going for me, which is nice.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ad výhry: No, já byl v okrese 1. v dějepisný (ani nevim jakej rok, diplom je někde zaštrachanej...), a potom v kraji jsem byl 9. Jinak mě soutěže moc neberou, za posledních pět let jsem nikde nebyl a ani to nemám v plánu. Jinak, gratuluju Mop.
Máha: Nirvánka... Co že tys s ní začal?
Upravil/a Mike dne 30.01.2014 16:21
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.