Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
fulo77 napsal:
no ja som mal toto najhoršiu, učil som sa 5 dní a mám za D? sadli otázky našťastie tak držím palce ti dám šprtov LordeS
nagasadowcz napsal:
@Tasi: Člověka takhle upřímně oddaného studiu jsem ještě nezažil. Zcela beze srandy - je mi ctí tě znát aspoň takhle přes fórum.
@LordeS: Šprt může být každý trapák, ale milovat svůj obor a poznání, to není v každém.
Boha, s váma je teda prdel....
Já už mám maturu přes 3 roky za sebou, tak mě učení netrápí
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tasemnice napsal:
Jo, občas si říkám, že s tím seknu a půjdu dělat třeba servírku nebo tak něco
Nejhorší je, že hned ta příští zkouška je jedna z nejtěžších a nejobsáhlejších a mám na přípravu jen 4 dny :/
... (to s tou servírkou byl vtip, já to tu miluju)
Dneska jsem viděla poprvé Zdeňka Svěráka. Třásly se mi ruce, když jsem si šla pro podpis, protože je to takový můj národní hrdina Divadlo Járy Cimrmana je jedna z věcí, na které jsem ve své zemi hrdá
Byl úžasný a naprosto nenásilně a přirozeně vtipný a nemálo nás rozesmíval. Dokonce i chvilku předčítal.
Mám podpis v jeho nejnovější knize Po strništi bos a nesměle jsem jej požádala i o fotografii, jenž zkontroluji a pokud byste chtěli, mohu poslat
Každopádně nádherný večer a zážitek, se kterým jsem se chtěla pochlubit
Upravil/a PrincessLeia dne 29.01.2014 21:33
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.